Ghazalllll said:[rtl]چه خوب که اومدین اعلام حضور کردین! تو فکرتون بودم که به سلامتی رسیده باشین![/rtl]
یا رب این نودولتان را بر خر خودشان نشان ...
ممنون غزال جان.
Ghazalllll said:[rtl]چه خوب که اومدین اعلام حضور کردین! تو فکرتون بودم که به سلامتی رسیده باشین![/rtl]
یا رب این نودولتان را بر خر خودشان نشان ...
farhadjoon said:رففقای عزیز من حضور دارم
جانن و مالن در خدمت هستم
kmahyar said:
فرهاد جان این بخش دومی که گفتی که در خدمتی منظورم مالن هست
ما داریم میریم ونکوور هزینه ها زیاده شما دقیقا منظورت چی بوده؟ بگو که بی صبرانه منتظرم
farhadjoon said:دقیقا به این معنیه که کاملا آمادگی دارم جیباتون خالی کنم
utab said:حاج پیمان عزیز
به خدا من غلط کنم مریض بشم و شما رو اینطور مضطرب و ناراحت ببینم، ناراحتی شما که چه عرض کنم، ناراحتی هیچیک از دوستان با محبت این فروم را حتی برای لحظه ای حاضر نیستم شاهد آن باشم
من به داشتن این دوستان واقعا افتخار میکنم و به خود می بالم که این پروسه مهاجرت حداکثر منفعت را برای من داشت و آن به دست آوردن ارمغان دوستی با شما بود، دوستان عزیزی همچون
[size=12pt]
یوتاب عزیز امیدوارم که مشکل خاصی نباشه و مطمئنم که نیست فقط یه کم نگرانی واسترسه که همه درگیرشیم
ممنون از این همه لطف و بزرگواری
kmahyar said:
پس اعلام آمادگی نکنی بهتره چون من دارم میرم هستم فعلا شیفته منه باشه تا بعد که شما بیای
روشهای خالی کردن جیب مهاجرین قبل مهاجرت چیه فرهاد جون بگو یکم از تجربیاتت استفاده کنم
Ghazalllll said:[RTL]چی ثبت نام کردی؟ کجا؟[/RTL]
اون سایته که دیروز گذاشتم دوره های آنلاین رایگان داره رو دیدی؟
ضمنا منظورت "صنعت مملکت" هست دیگه؟
Lidaaa said:وحید جان چه خوشتیپی شما
این پسرا چی میگفتن از رو حسودی
اونوقت میگن دخترا حسودن
roksareh said:مهیستا جان خوشتیپیشو کاری ندارم. اما دیگه چی می خواستی باشه ایشون قد اون پلیسس پلیسا هم ماشاله همشون آه.یوتاب جان ایشاله که مدیکال جونتون بیاد از نگرانی خارج شین روی ماه آریو را ببوسین .
من هفته پیش 2300 تومن پرداخت کردمaram_golbaghi said:مانی اوردر من آماده شد.
دلارش 2360 تومن ناقابل
utab said:دوستان
مطلب زیر را از وبلاگ " زندگی زیباست " عینا آوردم که خواندنش خالی از لطف نیست
زندگی زیباست La vie est belle