+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

متقاضیان 38 شغل : آنکارا و ورشو

mahtisa

Star Member
Jul 9, 2012
139
16
124
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
Med's Request
June 05,2012
Med's Done....
June 13,2012
shamloo said:

گفتی خدا یاده یه فیلم دیگه افتادم!! "کارشناس فیزیک در تلویزیون: انیشتن بعد از تبیین نظریه فیزیک کوانتم، که به نوعی با باورهای مذهبیش در تناقض بود، سراسیمه گفت خدا برای اداره دنیا با تاس بازی نمیکنه! وودی آلن در حال تمشای تلویزیون با لبخندی کنایه آمیز: آره! خدا بیشتر قایم موشک رو دوست داره!!" زنها و شوهرها وودی آلن
یادتون بچه بودیم موقع بازی قایم موشک وقتی یه نفر دیگه شورش در می یاورد و حتی بیرون نمی یومد تا "سوک سوک" کنه، دست آخر بازی رو ول می کردیم
!!منم خیلی وقته این بازی قایم موشک رو ول کردم
!حاج پیمان نگی حسین این روزها حرفهای تلخ می زنه ها، سید این روزا فقط فیلش یه خورده یاد سینما کرده
"هیچ کس کامل نیست"
بعضيها داغش رو دوست دارند بیلی وایلدر

:p :p :p
واي من از دكتر هاي فروم تقاضاي كمك ميكنم اين طفلي حالش ديگه واقعا" بد شده.حاجي كمك بايد ديگه بستري شه.من ازت اين دم آخري طلب بخشش ميكنم بابت اينكه گفتم ترشيده ايواينپراسس نشدي خدا از سر تقصيرات همه مون بگذره​
.

Lidaaa

Star Member
Jun 26, 2012
181
40
Tehran - Iran
Category........
Visa Office......
WARSAW
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
02-12-2009
Doc's Request.
03-02-2010
AOR Received.
30-05-2010
File Transfer...
14-12-2011
Med's Request
waiting
Passport Req..
waiting
VISA ISSUED...
waiting
LANDED..........
waiting
helensalon said:
[size=10pt]لیدا کجایی که بیای ببینی دوباره تو فروم اا غلط املایی داشتن
اخه مگه ظن اینجوری[size=15pt] ذن​
نوشته میشه[/size]​
[/size]​

[size=10pt]
:D
هلن جان من فقط غلط دیکته های پیمان رو توی اپلای ابرود میگرفتم
چون تحلیلهای مفصل و خوبی مینوشت و حیف بود غلط دیکته توش باشه
حسین رو هم گفتم شاید تنش به پیمان خورده اخه پیمان نوشته بود رو یه سجاده نماز میخونن
;D
ولی راست میگی ظن رو اشتباه نوشته ولی روم نمیشه غلط ایشون رو بگیرم
8)​
[/size]

qorashi

Hero Member
Jul 18, 2012
503
51
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
3112
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
17-10-2011
Med's Request
06-06-2012
Med's Done....
14-06-2012
Passport Req..
waiting
mahtisa said:
خوب اون شعرو اشتباه فهميدم ولي اشكال نداره اين به اون تلفظ اسم در. شما مريض و نكش شام اون با من ولي تا پاس ريكوئست نشم از شام اين خبري نيست من الان احساس ميكنم شما ميخواي سر من مثل اين كني كلاه بذاري يه شام مفت بگيري بعد من صد سال ديگه پاس ريكوئست بشم. شما هم تا اون وقت رفتي كسي نيست جواب اين ظلم رو بده​
. .
;Dعیبی نداره، شما شام رو بعد از پاس ریکوئست بده. ما که به اشک بچه های هیأت حاجی اینا اعتقاد داریم. فقط از حالا خودت رو آماده کن ها، بعداً نزنی زیرش و مهمونی رو بیخیال شی

qorashi

Hero Member
Jul 18, 2012
503
51
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
3112
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
17-10-2011
Med's Request
06-06-2012
Med's Done....
14-06-2012
Passport Req..
waiting
shamloo said:

گفتی خدا یاده یه فیلم دیگه افتادم!! "کارشناس فیزیک در تلویزیون: انیشتن بعد از تبیین نظریه فیزیک کوانتم، که به نوعی با باورهای مذهبیش در تناقض بود، سراسیمه گفت خدا برای اداره دنیا با تاس بازی نمیکنه! وودی آلن در حال تماشای تلویزیون با لبخندی کنایه آمیز: آره! خدا بیشتر بازی قایم موشک رو دوست داره!!" زنها و شوهرها وودی آلن
یادتونه بچه که بودیم موقع بازی قایم موشک وقتی یه نفر دیگه شورش رو در می یاورد و حتی بیرون نمی یومد تا "سوک سوک" کنه، دست آخر بازی رو ول می کردیم
!!منم خیلی وقته این بازی قایم موشک رو ول کردم
!حاج پیمان نگی حسین این روزها حرفهای تلخ می زنه ها، سید این روزا فقط فیلش یه خورده یاد سینما کرده
"هیچ کس کامل نیست"
بعضيها داغش رو دوست دارند بیلی وایلدر

:p :p :p
:'(گفتی فیلم سید، داغم تازه شد. من از الان غصم گرفته که اگه راهمون دادن کانادا، فیلم هامو چیکار کنم. با خون دل جمع کردم این هم فیلمو، به نظرتون با این قضیه کپی رایت و اینا میشه این همه دی وی دی رو آورد اونجا آیا؟

qorashi

Hero Member
Jul 18, 2012
503
51
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
3112
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
17-10-2011
Med's Request
06-06-2012
Med's Done....
14-06-2012
Passport Req..
waiting
سیدجون روحیت این روزا خیلی داغون، درکت می کنم، چون خودم هم خیلی وقت ها اینجوری میشم، ولی گذروندن وقت به طریق اعلی میتونه کمک کنه از این حال دربیای. چیکارت کنم خوب شی؟ مهمونی، گشت و گذار، اصلا هرچی تو بخوای. فقط اشاره کن تا برات ردیف کنیم

Ghazalllll

Hero Member
Jul 19, 2012
555
72
Tehran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7242
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
23-03-2010
Doc's Request.
20-05-2010
AOR Received.
NA
File Transfer...
20-12-2011
LANDED..........
will be Toronto
[RTL]
بععععله! تازه پیشنهاد می کنم بریزید روی یک عدد هارد اکسترنال! راحتتر حمل شود.
ضمنا دوستان پیشنهاد می کنم از الان کم کم عکسهای خانوادگیتون رو اسکن کنید و فایل ها رو ببرید، که دم آخر وقت برای این کارها بسیار تنگ است!

دکتر جان! جسارتا با این مریض اورژانسی دیدنتون، من در حد مرگم باشم دیگه عمرا برم اورژانس! اونوقت همش میخوام فکر کنم دکتر در حین معاینه من فکر مهمونی شام ماهیتساشونه!!! :p
[/RTL]

qorashi said:
:'(گفتی فیلم سید، داغم تازه شد. من از الان غصم گرفته که اگه راهمون دادن کانادا، فیلم هامو چیکار کنم. با خون دل جمع کردم این هم فیلمو، به نظرتون با این قضیه کپی رایت و اینا میشه این همه دی وی دی رو آورد اونجا آیا؟

mahtisa

Star Member
Jul 9, 2012
139
16
124
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
Med's Request
June 05,2012
Med's Done....
June 13,2012
qorashi said:
;Dعیبی نداره، شما شام رو بعد از پاس ریکوئست بده. ما که به اشک بچه های هیأت حاجی اینا اعتقاد داریم. فقط از حالا خودت رو آماده کن ها، بعداً نزنی زیرش و مهمونی رو بیخیال شی
من از الان شما رو دعوت ميكنم شام اسپيناس با خانومتون پس تورو خدا واسه مديكال دعا نكنيدا واسه پاس ريكوئست شام ميدم :p

uniques3

Star Member
May 1, 2012
137
20
123
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
2 Nov 2009
Doc's Request.
8 Jan 2010
AOR Received.
10 May 2010
File Transfer...
12 Dec 2011
Med's Request
05 Sep 2012
Passport Req..
Very Soon
VISA ISSUED...
Very Soon
LANDED..........
Toronto
قبل از ورود به کانادا چه کارهایی را بایستی انجام دهیم:
1. امتحان زبان آکادمیک با نمره قابل قبول دانشگاه های کانادا
2. همراه داشتن همه سوابق تحصیلی خود به همراه ترجمه رسمی و قانونی مورد تایید وزارت علوم
3. همراه داشتن ریز موضوعات درسی برای هر واحد درسی مورد تایید وزارت علوم(اگر بیش از 10 سال از زمان دیپلم ما سپری شده باشد باید دی سیستم پیش دانشگاهی قرار گرفته و دروس تخصصی ریاضی .... را مجددا پاس کنید. نشان دادن مدرک ٰ ریز نمرات و سیلابس دروس باعث می شود درگیر این قانون نشوید و براحتی مقطع دانشگاهی خود را شروع کنید )
4. انتخاب یک مدرک،رشته یا چند درس مرتبط با تخصص و مدارک تحصیلی خود
5. انتخاب محلی برای ثبت نام در شهر محل اقامت خود (معتبر بودن مرکز آموزشی براحتی توسط سایت های معتبر دولتی قابل ارزشیابی خواهد بود) لزومی ندارد در دانشگاهی که رتبه جهانی بالایی دارد ثبت نام کنید چون هر چه سطح علمی دانشگاه بالاتر پذیرش سخت تر خواهد بود و مطمئنا شما نمی توانید پذیرش بگیرید . چون سطح انتظارات دانشگاه از دانشجو بالاتر و تعداد نفرات اقدام کننده و لیست های انتظار طولانی تر خواهد بود.شعار اینکه حالا که من می خوام برم دانشگاه بهتر است بهترین دانشگاه بروم را کنار بگذارید و سعی کنید محلی را انتخاب کنید که به صورت کاربردی دانشجو به بازار کار وارد می کند. دانشگاه های برتر کانادا از سراسر دنیا ثبت نامی دارند و افراد با رتبه های علمی بالاتری را انتخاب می کنند و ورود سخت تر خواهد بود.
6. در نظر داشتن انجمن های تخصصی مرتبط با رشته تحصیلی و کاری شما در کانادا و ثبت نام در آن ها(به عنوان مثال انجمن معماران کانادا دارای ضوابط سختی می باشد و چون نیاز به گذراندن دروسی دارد باید توجه لازم را داشته و صبر و شکیبایی را فراموش نکنید)
7. حتی الامکان از تغییر رشته خودداری نمایید مگر اینکه رشته شما واقعا در کانادا جایگاه اقتصادی نداشته باشد.
8. حضور در همایش ها و سمینارهای تخصصی
نکته مهم : دوری از امواج منفی دیگران
منبع : http://hinightsun.blogfa.com​

qorashi

Hero Member
Jul 18, 2012
503
51
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
3112
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
17-10-2011
Med's Request
06-06-2012
Med's Done....
14-06-2012
Passport Req..
waiting
Ghazalllll said:
[RTL]
بععععله! تازه پیشنهاد می کنم بریزید روی یک عدد هارد اکسترنال! راحتتر حمل شود.
ضمنا دوستان پیشنهاد می کنم از الان کم کم عکسهای خانوادگیتون رو اسکن کنید و فایل ها رو ببرید، که دم آخر وقت برای این کارها بسیار تنگ است!

دکتر جان! جسارتا با این مریض اورژانسی دیدنتون، من در حد مرگم باشم دیگه عمرا برم اورژانس! اونوقت همش میخوام فکر کنم دکتر در حین معاینه من فکر شام ماهیتساشونه!!! :p
[/RTL]

چجوری 2000 تا دی وی دی رو ریپ کنم، به اندازه عمر نوح طول میکشه.

;Dنگران نباش درضمن غزال جان، اگه خدای نکرده مریض شدی بیا پیشمون، موقع مریض دیدن حواسمون پیش مریضه، فقط قبل و بعدش به مهمونی فکر می کنیم

qorashi

Hero Member
Jul 18, 2012
503
51
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
3112
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
17-10-2011
Med's Request
06-06-2012
Med's Done....
14-06-2012
Passport Req..
waiting
mahtisa said:
من از الان شما رو دعوت ميكنم شام اسپيناس با خانومتون پس تورو خدا واسه مديكال دعا نكنيدا واسه پاس ريكوئست شام ميدم :p

با کمال میل میپذیریم دعوتتون رو. البته حسین رو هم با خودمون میاریم ها.
;Dراستی اسپیناس که بساط لهو لعب نداره

Ghazalllll

Hero Member
Jul 19, 2012
555
72
Tehran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7242
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
23-03-2010
Doc's Request.
20-05-2010
AOR Received.
NA
File Transfer...
20-12-2011
LANDED..........
will be Toronto
[RTL]
بهرحال بردن چند تا هارد راحتتر از بردن 20-30 تا کیف DVD هست! در هر صورت من از نظر بحث کپی رایت میدونم که مشکل ندارید!
دیگه ذهنم نسبت به دکی های اورژانس مخدوش شد! ;D
[/RTL]
qorashi said:

چجوری 2000 تا دی وی دی رو ریپ کنم، به اندازه عمر نوح طول میکشه.

;Dنگران نباش درضمن غزال جان، اگه خدای نکرده مریض شدی بیا پیشمون، موقع مریض دیدن حواسمون پیش مریضه، فقط قبل و بعدش به مهمونی فکر می کنیم

qorashi

Hero Member
Jul 18, 2012
503
51
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
3112
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
17-10-2011
Med's Request
06-06-2012
Med's Done....
14-06-2012
Passport Req..
waiting
Ghazalllll said:
[RTL]
بهرحال بردن چند تا هارد راحتتر از بردن 20-30 تا کیف DVD هست! در هر صورت من از نظر بحث کپی رایت میدونم که مشکل ندارید!
دیگه ذهنم نسبت به دکی های اورژانس مخدوش شد! ;D
[/RTL]
;Dبیچاره دکی های اورژانس، اونا خوبن، ما که دکی اورژانس نیستیم. اونا بستری می کنن بعد مشاوره میدن برای ما، ما بعدش میریم میبینیم، پس با خیال راحت برو پیش اونا

helensalon

Hero Member
Jun 28, 2012
429
38
Category........
Visa Office......
ورشو
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
18-9-2009
Doc's Request.
16-11-2009
AOR Received.
16-3-2010
File Transfer...
12-12-2011
Med's Request
25-04-2012
Med's Done....
08-05-2012
uniques3 said:
قبل از ورود به کانادا چه کارهایی را بایستی انجام دهیم:
1. امتحان زبان آکادمیک با نمره قابل قبول دانشگاه های کانادا
2. همراه داشتن همه سوابق تحصیلی خود به همراه ترجمه رسمی و قانونی مورد تایید وزارت علوم
3. همراه داشتن ریز موضوعات درسی برای هر واحد درسی مورد تایید وزارت علوم(اگر بیش از 10 سال از زمان دیپلم ما سپری شده باشد باید دی سیستم پیش دانشگاهی قرار گرفته و دروس تخصصی ریاضی .... را مجددا پاس کنید. نشان دادن مدرک ٰ ریز نمرات و سیلابس دروس باعث می شود درگیر این قانون نشوید و براحتی مقطع دانشگاهی خود را شروع کنید )
4. انتخاب یک مدرک،رشته یا چند درس مرتبط با تخصص و مدارک تحصیلی خود
5. انتخاب محلی برای ثبت نام در شهر محل اقامت خود (معتبر بودن مرکز آموزشی براحتی توسط سایت های معتبر دولتی قابل ارزشیابی خواهد بود) لزومی ندارد در دانشگاهی که رتبه جهانی بالایی دارد ثبت نام کنید چون هر چه سطح علمی دانشگاه بالاتر پذیرش سخت تر خواهد بود و مطمئنا شما نمی توانید پذیرش بگیرید . چون سطح انتظارات دانشگاه از دانشجو بالاتر و تعداد نفرات اقدام کننده و لیست های انتظار طولانی تر خواهد بود.شعار اینکه حالا که من می خوام برم دانشگاه بهتر است بهترین دانشگاه بروم را کنار بگذارید و سعی کنید محلی را انتخاب کنید که به صورت کاربردی دانشجو به بازار کار وارد می کند. دانشگاه های برتر کانادا از سراسر دنیا ثبت نامی دارند و افراد با رتبه های علمی بالاتری را انتخاب می کنند و ورود سخت تر خواهد بود.
6. در نظر داشتن انجمن های تخصصی مرتبط با رشته تحصیلی و کاری شما در کانادا و ثبت نام در آن ها(به عنوان مثال انجمن معماران کانادا دارای ضوابط سختی می باشد و چون نیاز به گذراندن دروسی دارد باید توجه لازم را داشته و صبر و شکیبایی را فراموش نکنید)
7. حتی الامکان از تغییر رشته خودداری نمایید مگر اینکه رشته شما واقعا در کانادا جایگاه اقتصادی نداشته باشد.
8. حضور در همایش ها و سمینارهای تخصصی
نکته مهم : دوری از امواج منفی دیگران
منبع : http://hinightsun.blogfa.com​

ممنون
قبل از رفتن لازم نیست مدارک دانشگاهی ارزش یابی شود؟

Ghazalllll

Hero Member
Jul 19, 2012
555
72
Tehran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7242
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
23-03-2010
Doc's Request.
20-05-2010
AOR Received.
NA
File Transfer...
20-12-2011
LANDED..........
will be Toronto
[RTL]
یکبار صابونشون به تنم خورده، اگر دکتر خودم رو پیدا نکرده بودم رفت بودم زیر تیغ جررراحی!!!
البته اینکه گفتم دکترهای اورژانس صرفا شوخی بود! کلللا من به دکترا اعتماد ندارم! ;D
[/RTL]

qorashi said:
;Dبیچاره دکی های اورژانس، اونا خوبن، ما که دکی اورژانس نیستیم. اونا بستری می کنن بعد مشاوره میدن برای ما، ما بعدش میریم میبینیم، پس با خیال راحت برو پیش اونا

qorashi

Hero Member
Jul 18, 2012
503
51
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
3112
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
17-10-2011
Med's Request
06-06-2012
Med's Done....
14-06-2012
Passport Req..
waiting
Ghazalllll said:
[RTL]
یکبار صابونشون به تنم خورده، اگر دکتر خودم رو پیدا نکرده بودم رفت بودم زیر تیغ جررراحی!!!
البته اینکه گفتم دکترهای اورژانس صرفا شوخی بود! کلللا من به دکترا اعتماد ندارم! ;D
[/RTL]
پس دکتر خودت چی ;D