maggie_zaryan said:دکتر قریشی عزیز من نمی تونم راجه به مساله ای که عنوان کردید نظر بدم ولی از تجربه خودم براتون می گم.که بفهمید این کاناداییها چقدر می تونن دیوونه باشن.من 5 سال پیش مدیکالم رو برا ویزای دانشجویی گرفتم(اون موقعها دانشجو ها هم باید مدیکال می دادن)با وجودی که مطابق شرایطی که خودشون اعلام کرده بودن مبنی بر اینکه باید هزینه یه سال زندگی و تحصیل تو حسابتون باشه و منم این شرایطو داشتم و از نظر پزشکی هم مشکلی نداشتم بخاطر پول ردم کردن.چرا جواب مدیکال همه دوستام سه هفته ای رسید و اونام اون موقع رو دور ویزا دادن بودن.همه دوستام رفتن و الانم دارن درخواست سیتیزنی میدن ولی مال من بیچاره گم و گور شد و من 3،4 ماه دم در سفارتخونه چادر زدم دریغ از یه جواب و احساس مسوولیت.آخرش دیگه سطل آشغالاشونو تو پاریس گشتن و مدیکال منو پیدا کردن ولی زمانی بود که افتاده بودن رو دور ویزا ندادن.برا همین منو به بهانه پول کم ریجکت کردن.دوباره درخواست دادم و پول بیشتر ریختم به حساب گفتن نه. کانادا یا جای مگیه یا جای ملکه الیزابت.به علت مشکلات دیگه ای که همزمان در اونموقع داشتم و از محل کارمم بیرون اومده بودم شدیدا داغون شدم به طوریکه کلیه زحمات تحصیلی و کاریمو انداختم دور وارد یه کار دیگه شدم و الانم دارم یه درس دیگه می خونم و در عین حال دوباره مچل اون خراب شده هستم.می خوام بگم مثل من تمام پلهای پشت سرتونو خراب نکنین .اینم نظر من مار گزیده
utab said:دوستان
حاجی پیمان قبل از اینکه بره مکتب این عکسها رو داد گفت خوب به اونها نگاه کنید و پرچم ها رو حفظ کنید تا اگه سئوال کردند بلد باشید
thankssaeedCan said:This is very sad and unbelievable. I wish you get what you deserve. +1 to you.
kmahyar said:
به حاجیتون بگین وقتی رفتنی شد این حرفارو بزنه
utab said:آقا مهیار
از این حاجی ها هر چی بگی بر میاد.... یهو دیدی تو ونکوور آمده به استقبالتون
Samaa said:وايييييييييي
٢ روز اينترنتم قطع بود ، چقدر صفحه رفته جلووووووو..... چهخبر بچه ها مديكال پديكالنداشتيمممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
kmahyar said:
نه این یکی رو قبول ندارم چون دارن با پروندش موشک بازی می کنن، فکر می کنه که مدیکالی شاید در آینده بیاد
[size=14pt]RaymondX said:
بچه ها روی لپ جان کوچولو رو نگاه کنید فک کنم. داداشمون مشکل منکراتی دارن
میگم نکنه کار همون دختره است که پیمان میگه
Pani85 said:بچه ها حالا که دست به هماهنگی و توطئه تون خوبه
لطفا هماهنگی کنین بابت یه فتنه دیگه تو کانادا
;Dفتنه براندازی حزب محافظه کار مزخرفشون و در راسشون جان کوچولوی منفور
mercedeh said:آخ گفتی پانی جون +1
ای کاش همین حالا این حزب مزخرف سرنگون میشد یه جماعت نفس راحت میکشیدن
utab said:
RaymondX said:
ببخشید اینجا خانواده نشسته ولی مجبورم عکس اصلی را اینجا بزارم
تازه یک کم سانسورش هم کردم