دکتر قریشی عزیز
دوستان آنقدر دقیق و حساب شده همفکری لازم را با شما نمودند و بررسی هر کدام از این نظرات، شما را به نوعی راهنمایی می کند و از این تلاطم فکری نجات خواهد داد
دوست عزیز
تا جایی که من به جملات شما دقیق شدم و در افکار شما غوطه ور گردیدم، مرا به این نتیجه رساند که دیگر شما بریدید و از زندگی در محل فعلی لذت نبرده و این به یک مشکل تبدیل شده و آرامش را از شما دور نموده است و به دنبال یک تریگر و یا دلیل محکمی می گردید که خود و خانواده محترمتان را نجات دهید و به تهران برگردید
مهاجرت همگی ماها به نوعی نجات از وضع کنونی و رسیدن به یک آرامش نسبی است که اینقدر خود را به آب و آتش می زنیم که به مطلوب مورد نظر برسیم و از آن آن لحظات زندگیمان لذت ببریم
به نظر من این لحظات زندگی ، زندگی ما می باشد و از حال باید استفاده بهینه را ببریم و همیشه منتظر آینده نمانیم و در آینده حسرت گذشته را نخوریم
به تهران برگردید و مهاجرت کانادا را از تهران آغاز کنید و مشکلات تهران را مشکلات تورنتو، اتاوا ... ونکوور بدانید و با آنها بجنگید... اما از زندگیتان لذت ببرید
از امکانات تهران جهت آسودگی در کانادا بهره ببرید و مشکل زبان را مرتفع تر سازید، اما شعار دوری و دوستی را از نظر پنهان نسازید و عطای زندگی با آشنا را به لقایش ببخشید و فکر آنرا از ذهن دور سازید
در مورد مشکلات مالی همیشه یک اصل است که ما را در بدترین و حادترین مواقع نجات داده و خواهد داد و آن بهینه سازی روش زندگی و بودجه بندی در زمان و سرمایه است که راهگشای معضلات خواهد بود
در مورد تحقیقات و بررسی های آکادمیک که نیازی به بحث نمی بینم و تهران را بستر مناسبی می دانم
دکتر قریشی عزیز
خودتان تصمیم بگیرید و فردا این تصمیم را به چالش نکشید و حسرت آنچه را احیانا از دست می دهید، نخورید و از بد و خوب زندگی لذت ببرید که این فرصت عمر بیش از یکبار به آدمی نخواهند داد
با احترام