+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

متقاضیان 38 شغل : آنکارا و ورشو

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
[color=red]WARSZAWA[/color]
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
[color=green]Aug-2009[/color]
VISA ISSUED...
[color=teal]Aug-2012[/color]
LANDED..........
[color=blue]Sep-2012[/color][URL=http://img4up.com/][IMG]http://img4up.com/up2/15970917681786270556.gif[/IMG][/URL]
maggie_zaryan said:

کمکهای زنونه خواستین ما هستیم
;D ;D ;D ;D

شماها دست جمعی برین باهاش سر قرار خرابکاری نکنه
من از وحید جان می خوام از دور مواظب اوضاع باشه اگه اتفاقی افتاد ما منطقه رو محاصره میکنیم
8)

kasrawasp

Star Member
Jun 25, 2012
74
12
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
Jun 10-2009
File Transfer...
Dec 1-2011
kmahyar said:

دعوای خانوادگی هست، شوهر خانم می خواد اینکارو بکنه ولی نمی تونه چون افیسر بهش توجهی نمی کنه
طرف پيگيرم هست.... هی ميگه پيغام خصوصي بديد... فکر کارده حالا ايميل بفرسته چی ميشه​

Samaa

Star Member
Aug 5, 2012
54
9
Iran-tehran
Category........
Visa Office......
Warssow
NOC Code......
4131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
14-sep-2009
Doc's Request.
4-nov-2009
AOR Received.
12-jan-2010
File Transfer...
11-Dec-2011
Med's Request
بزوديييي ايشالله
سلام دوستان
چند روزي هست كه نبودم ، ولي ظاهرا خبري نيست :(
بچه ها !!! الان ٦ ماه و نيم از اين پراسس واقعيم ميگذره هيچ خبريم نيست...
جرات در خواست كيپس و ندارم... مامانم ميگن اصلا پروسه نشدي ... يعني. به نظر شما هيچ كاري رو پروندم نشده....
؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي اين درسته كه پرونده هر كسي و ٣ تا ٥ آفيسر بررسي ميكنن تا آفيسر اول و .. خطا نكرده باشن؟؟؟؟

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
VISA ISSUED...
LANDED..........
[color=blue]Sep-2012[/color][URL=http://img4up.com/][IMG]http://img4up.com/up2/15970917681786270556.gif[/IMG][/URL]
kasrawasp said:
طرف پيگيرم هست.... هی ميگه پيغام خصوصي بديد... فکر کارده حالا ايميل بفرسته چی ميشه​

هیچی خانمش با یک ایمیل از پرونده پرتش می کنه بیرون تا بدجنس نباشه
خیال کرده ایمیل بزنه افیسر میگه آره تو راست میگی، خبر نداره ایمیلش ناشناس باشه جوابشم نمیدن

maggie_zaryan

Star Member
Jul 20, 2012
184
21
Category........
Visa Office......
Warsaw
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
22-12-2009
Med's Request
not yet
kmahyar said:

شماها دست جمعی برین باهاش سر قرار خرابکاری نکنه
من از وحید جان می خوام از دور مواظب اوضاع باشه اگه اتفاقی افتاد ما منطقه رو محاصره میکنیم
8)

من یه بروشور کامل از دیالوگهای لازم برا نرم کردن یه خانم به حسین جان میدم امشب بره خونه 5 بار از روش مشق بنویسه تا حفظ شه
;D ;D ;D

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
VISA ISSUED...
LANDED..........
maggie_zaryan said:

من یه بروشور کامل از دیالوگهای لازم برا نرم کردن یه خانم به حسین جان میدم امشب بره خونه 5 بار از روش بنویسه تا حفظ شه
;D ;D ;D

خیلی خوبه، منم با وحید یک آدرس در میاریم که منطقه سیف باشه و مشکلی پیش نیاد
که اگه مثلا دختره شاکی شد گفت الان زنگ میزنم دوست پسرم بیاد حالتونو بگیره، پسره سر محل نرسیده، دست و پا بسته تو صندوق عقب ماشین باشه
8)

kasrawasp

Star Member
Jun 25, 2012
74
12
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
Jun 10-2009
File Transfer...
Dec 1-2011
;Dمن زدم براش تو گوگل ترنسليت بره حالشو ببره
عالی شد يعنی

Dear Afysr
My wife's name .... Born ..... The file number of the country ........ Is the name of their lawyer and helped in the work .................... Is.
Unfortunately, my wife did "not speak English, and to prove it I do" to her interview, let it be clear to you. And I did not know how Nmra IELTS ... Brought.در ضمن تمام امضاهای من که شوهر او هستم را جعل کرده و هیچ کدام از انها که در پرونده میباشد امضای من نیست . So please carefully check the file if it has been proven you can Ryjkt our records. In the meantime, if you want more information please e-mail message.
Email Address .........................
Thanks ......
In addition, copies of passports and documents in their forms, there is an email attachment.

متن اصلی
افیسر محترم
نام همسر من .... متولد ..... از کشور ایران با فایل نامبر ........ میباشد و نام وکیلشان که به و را در کارهای زیر کمک کرده .................... میباشد.
متاسفانه همسر من اصلا" زبان انگلیسی بلد نیست و برای اثبات این امر میخواستم حتما" برای او مصاحبه بگذارید تا این موضوع برای شما روشن شود . و من هم نمیدانم چگونه نمرا ایلتس ... را اورده. در ضمن تمام امضاهای من که شوهر او هستم را جعل کرده و هیچ کدام از انها که در پرونده میباشد امضای من نیست . لذا خواهشمندم ضمن بررسی دقیق پرونده ما اگر این موضوع برایتان ثابت شده پرونده ما را ریجکت کنید. در ضمن اگر اطلاعات بیشتری خواستید به این ایمیل پیام بدهید.
ادرس ایمیل .........................
با تشکر ......
در ضمن کپی پاسپورتها و مدارکی که در انها اشکال وجود دارد ضمیمه ایمیل میباشد.​

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
VISA ISSUED...
LANDED..........
kasrawasp said:
;Dمن زدم براش تو گوگل ترنسليت بره
عالی شد يعنی

Dear Afysr
My wife's name .... Born ..... The file number of the country ........ Is the name of their lawyer and helped in the work .................... Is.
Unfortunately, my wife did "not speak English, and to prove it I do" to her interview, let it be clear to you. And I did not know how Nmra IELTS ... Brought.در ضمن تمام امضاهای من که شوهر او هستم را جعل کرده و هیچ کدام از انها که در پرونده میباشد امضای من نیست . So please carefully check the file if it has been proven you can Ryjkt our records. In the meantime, if you want more information please e-mail message.
Thanks ......
In addition, copies of passports and documents in their forms, there is an email attachment.

متن اصلی
افیسر محترم
نام همسر من .... متولد ..... از کشور ایران با فایل نامبر ........ میباشد و نام وکیلشان که به و را در کارهای زیر کمک کرده .................... میباشد.
متاسفانه همسر من اصلا" زبان انگلیسی بلد نیست و برای اثبات این امر میخواستم حتما" برای او مصاحبه بگذارید تا این موضوع برای شما روشن شود . و من هم نمیدانم چگونه نمرا ایلتس ... را اورده. در ضمن تمام امضاهای من که شوهر او هستم را جعل کرده و هیچ کدام از انها که در پرونده میباشد امضای من نیست . لذا خواهشمندم ضمن بررسی دقیق پرونده ما اگر این موضوع برایتان ثابت شده پرونده ما را ریجکت کنید. در ضمن اگر اطلاعات بیشتری خواستید به این ایمیل پیام بدهید.
با تشکر ......

این آیلتسش 9 بوده فکر کنم، بده عکسشم تبدیل کنه ببینیم خروجیش چیه
:p

shamloo

Hero Member
Feb 12, 2012
909
108
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7241
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
Received by CIO on 30 Jan 2012
Nomination.....
PER issued on 02 Mar 2012
maggie_zaryan said:

من یه بروشور کامل از دیالوگهای لازم برا نرم کردن یه خانم به حسین جان میدم امشب بره خونه 5 بار از روش مشق بنویسه تا حفظ شه
;D ;D ;D
kmahyar said:

خیلی خوبه، منم با وحید یک آدرس در میاریم که منطقه سیف باشه و مشکلی پیش نیاد
که اگه مثلا دختره شاکی شد گفت الان زنگ میزنم دوست پسرم بیاد حالتونو بگیره، پسره سر محل نرسیده، دست و پا بسته تو صندوق عقب ماشین باشه
8)

!!!نمیشه صحنه سازی کنیم؟ مثلاً یکی از خودمون بیاد کیفش رو بزنه، منم از راه برسم طرف رو تا می خوره بزنم و کیفش رو پس بگیرم
:p :p :p

Arman1340

Star Member
Jul 17, 2012
128
25
124
Iran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0711
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
20-04-2009
AOR Received.
15-07-2009
File Transfer...
01-12-2011
Med's Request
25-06-2012
Med's Done....
16-07-2012
Passport Req..
Waiting
LANDED..........
Toronto:june-2013
RaymondX said:
دوستای عزیز یک سوال داشتم کسی می دونه هزینه مهد کودک در کانادا چقدر آیا رنج 800 تا 1200 درسته?​

رنج درست است اگر در کلاسهای
ESL
ثبت نام کنید ميتوانید از مهدهای رایگان استفاده کنید ضمنا دولت برای بچه های کوچک 400 دلار کمک هزینه ماهانه میده و اگر هر دو زوج کار کنند کل هزینه مهد را دولت پرداخت میکنه

shamloo

Hero Member
Feb 12, 2012
909
108
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7241
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
Received by CIO on 30 Jan 2012
Nomination.....
PER issued on 02 Mar 2012
kasrawasp said:

متن اصلی
افیسر محترم
با تشکر ......

من نمی دونم قضیه چی بوده
ولی در هر صورت واقعاٌ خیلی شرم آوره کار طرف!! مسائل خصوصیتون رو خودتون با هم حل کنید
!فروم جای این حرفها نیست آخه

maggie_zaryan

Star Member
Jul 20, 2012
184
21
Category........
Visa Office......
Warsaw
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
22-12-2009
Med's Request
not yet
kasrawasp said:
;Dمن زدم براش تو گوگل ترنسليت بره حالشو ببره
عالی شد يعنی

Dear Afysr
Thanks ......

متن اصلی
افیسر محترم
با تشکر ......

این گوگل ترنسلیتورم عجب چیزیه ها به زبان اسپرانتو به آفیسر نامه بدی بیشتر می فهمه تا به این چیزی که گوگل ترجمه می کنه

kasrawasp

Star Member
Jun 25, 2012
74
12
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
Jun 10-2009
File Transfer...
Dec 1-2011
kmahyar said:

این آیلتسش 9 بوده فکر کنم، بده عکسشم تبدیل کنه ببینیم خروجیش چیه
:p
:pاينم به زبان لهستانی... ديگه اينو بده به افيسر حتماًبه حرفش گوش ميده

Szanowny Afysr
Moja żona ma na imię .... Urodzony .....Numer pliku w kraju ........ To nazwa ich adwokata i pomógł w pracy .................... Jest.
متاسفانه همسر من اصلا" زبان انگلیسی بلد نیست و برای اثبات این امر میخواستم حتما" برای او مصاحبه بگذارید تا این موضوع برای شما روشن شود . A ja nie wiem, jak NMRA IELTS ... Wniesiona. Jestem jej mąż sfałszował podpisy wszystkich z nich i żaden z nich nie jest mój podpis na pliku. Więc proszę dokładnie sprawdzić plik, jeśli nie zostanie udowodnione, można Ryjkt nasze rekordy. W międzyczasie, jeśli chcesz uzyskać więcej informacji prosimy o e-mail.
Adres e-mail .........................
Dzięki ......
Dodatkowo, kopie paszportów i dokumentów w swoich formach, jest nieprawidłowy załącznik.​

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
VISA ISSUED...
LANDED..........
shamloo said:

!!!نمیشه صحنه سازی کنیم؟ مثلاً یکی از خودمون بیاد کیفش رو بزنه، منم از راه برسم طرف رو تا می خوره بزنم و کیفش رو پس بگیرم
:p :p :p

چرا اون که چیزی نیست، این کاره نیستی
I.C.U میگم می خوای وحید بیاد بهش تیکه بندازه تو با وحید درگیرشی، ما 100 نفر بیایم برات دست بزنیم تو خونی و مالی ببرنت تو بیمارستان بری بخش
بعد بری توی کما، دختره هی گریه کنه، مثل آهنگ آرش یا نه مدل آهنگ
دوست داری؟ Enrique-Iglesias-Hero

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
VISA ISSUED...
LANDED..........
kasrawasp said:
:pاينم به زبان لهستانی... ديگه اينو بده به افيسر حتماًبه حرفش گوش ميده

Szanowny Afysr
Moja żona ma na imię .... Urodzony .....Numer pliku w kraju ........ To nazwa ich adwokata i pomógł w pracy .................... Jest.
متاسفانه همسر من اصلا" زبان انگلیسی بلد نیست و برای اثبات این امر میخواستم حتما" برای او مصاحبه بگذارید تا این موضوع برای شما روشن شود . A ja nie wiem, jak NMRA IELTS ... Wniesiona. Jestem jej mąż sfałszował podpisy wszystkich z nich i żaden z nich nie jest mój podpis na pliku. Więc proszę dokładnie sprawdzić plik, jeśli nie zostanie udowodnione, można Ryjkt nasze rekordy. W międzyczasie, jeśli chcesz uzyskać więcej informacji prosimy o e-mail.
Adres e-mail .........................
Dzięki ......
Dodatkowo, kopie paszportów i dokumentów w swoich formach, jest nieprawidłowy załącznik.​

عالی شد کسری جان اول نامه هم بگو بنویسه
kocham cię
:D