Modares said:مي خواين ادرس بستي بدين من ارسال كنم. مي تونم كلجين كنمتو ٢ ٣ تا، كلش ٩ تا هست فكر كنم بيشترش بي دي اف هست.
نمی خوام باعث زحمت و مزاحمت بشم، ایشالا تا هفت هشت ده روز دیگه مزاحمتون میشم
Modares said:مي خواين ادرس بستي بدين من ارسال كنم. مي تونم كلجين كنمتو ٢ ٣ تا، كلش ٩ تا هست فكر كنم بيشترش بي دي اف هست.
Peymanrs said:نمی دونم سوال شما رو درست فهمیدم یا نه، ولی طبق اعلام وزارت مهاجرت برخی از رشته ها ارزیابی مدارک می خواند
One of your first steps should be to begin researching potential employment in Canada. Most occupations in Canada are not regulated. For those occupations, the employer is responsible for assessing and recognizing your qualifications.
However, some occupations are regulated and do not permit persons to practice without a license. To obtain a license to practice a regulated occupation, you must go through an assessment and an acceptance of your education and professional qualifications by a regulatory body. This assessment will compare your training, education and experience to Canadian requirements. The assessment will also help determine whether further training and evaluation may be needed before you acquire a license to practice your occupation in Canada.
www.credentials.gc.ca
shamloo said:
من؟ ترو خدا اذیت نکنید! کی از من سوال پرسیدید من جواب ندادم؟
:
البته موقعی که دوستان با من شوخی می کنن ممکنه من جواب ندم، چون اگر چیز طنزی به ذهنم نرسه جواب شوخی رو نمی دم
بابت محبت دوستان هم سعی میکنم در عمل جبران کنم
!!اما کسی از من سوال بپرسه حتماً جواب می دم؟ مطمئنید از من پرسیدید؟ شاید پیمان بوده ها
titi_lotfi said:اقا پیمان فکر کنم مدیکال شما هم خارج نوبت بیاد. انگار هر کسی به دیگران کمک کرده یه جوری خدا جبران کرده براش
Modares said:تي تي جان من خودم كفتم هويج. مثل شما با سليقههم نيستم كه. بعدم از شهرم بخوام الكو برداري كنم بايد بكم ارك بم، باغ شازده، كلمبه؟
هيج كدوم مثل تي تي مي شه؟
Arman1340 said:
ممنونم
پس قدم اول ارزیابی مدارکه سعید برای ارزیابی سایتی را معرفی کرده بود که مریوط به دانشگاه تورنتو بود برای همین شک کردم چون انتظار داشتم که ارزیابی
رسمی از طریق یک سازمان دولتی انجام بشه
شما برای ارزیابی مدارک اقدام کردید یا گذاشتید برای بعد از رفتن
One of them was "WES" which is recognized by Government of Canada. Trust me. I have done this before and it is mentioned in government websites.Arman1340 said:
ممنونم
پس قدم اول ارزیابی مدارکه سعید برای ارزیابی سایتی را معرفی کرده بود که مریوط به دانشگاه تورنتو بود برای همین شک کردم چون انتظار داشتم که ارزیابی
رسمی از طریق یک سازمان دولتی انجام بشه
شما برای ارزیابی مدارک اقدام کردید یا گذاشتید برای بعد از رفتن
titi_lotfi said:باید فکر کنم ببینم کدوم شخصیت کارتونی بهت میخوره.
Peymanrs said:
مرسی تی تی جان خیلی چسبید
ای خدا صدای این مادر منقلب شده در این شب عزیز رو بشنو
البته برای رخساره هم دعا کنید مدیکالش بیاد این شامپو جان هم این پراسس بشه اینقدر آبروریزی نکنه که هنوز هم این پراسس نشده
البته برای همه ما دردکشیده های 38 تایی
Pani85 said:الهی بمی هستی مدرس جان؟
من کلی دوست بمی داشتم دوران دانشگاه لیسانس البته
;Dیادش به خیر. هیچی دیگه عزیز بودنت چندین برابر شد
+1 مرسی اقای دکتر خیلی قشنگهqorashi said:بچه ها این آهنگ شادمهر و ابی خیلی باحاله، چند روزه درگیرشمhttp://en.iransong.com/g.htm?id=67943
Modares said:ايكون اون خركوش سفيده بيمان كه سرش رو مي زد به ديوار!!! من سوال كردم؟؟ كلي بنده با احساسات جواب دادم !! عجب بس عمو جان شما كلاً ايكون و اينا رو نديدين
Peymanrs said:بچه ها من رفتم بخوابم، فردا صبح برای چند روزی می رم مسافرتم امیدوارم این وایمکسم توی شمال کار کنه
بدجوری معتـاد این فروم شدم
حسین جان اگه نتونستم بیام بچه ها رو از همه لحاظ هماهنگ کن