+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

متقاضیان 38 شغل : آنکارا و ورشو

sa mon

Hero Member
Aug 5, 2012
350
39
Category........
Job Offer........
Pre-Assessed..
LANDED..........
Toronto
shamloo said:
..............

:به خدا اگه از این به بعد کسی به سوالات
SAOSHYANTT
november2009
ramin_320
Modares
+
سعید
titi_lotfi
...

!جواب نده من و حاج پیمان دست به عملیات انتحاری می زنم!!! با توجه به اینکه من مسئول هماهنگی هستم، هماهنگ می کنم وحید سهمیه سماقتون رو قطع کنه، مهیارم مدیکالتون رو توقیف کنه
با هر کسی آشنا نباشید جواب نمی دید، محل نمی زارید دیگه؟
ما ایرانیها به مهون نوازی معروف بودیم، چهارتا خصلت خوب داشتیم اونم داره میره به باد
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
!!!سریعاً به سوالات قبلی دوستان جواب بدید وگرنه میسپارمتون به جدم
:p
فدای شما عزیزم . +10

aram_golbaghi

Hero Member
Jul 1, 2009
412
38
Vancouver
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
20-03-2010
Doc's Request.
10-06-2010
AOR Received.
22-08-2010
Med's Request
19-04-2012
Med's Done....
04-05-2012
رخساره جان، شک نکن و خونه رو بخر، پول رو هم برای رفتن یه کاریش میکنی، نگران نباش...
تیتی جان موتوری برای دلیوری خواستین رو من حساب کن​

SAOSHYANTT

Star Member
Mar 10, 2012
66
10
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
6-11-2009
Doc's Request.
13-01-2010
File Transfer...
12-12-2011
LANDED..........
Toronto
shamloo said:
..............

:به خدا اگه از این به بعد کسی به سوالات
SAOSHYANTT
november2009
ramin_320
Modares
+
سعید
titi_lotfi
...

!جواب نده من و حاج پیمان دست به عملیات انتحاری می زنم!!! با توجه به اینکه من مسئول هماهنگی هستم، هماهنگ می کنم وحید سهمیه سماقتون رو قطع کنه، مهیارم مدیکالتون رو توقیف کنه
با هر کسی آشنا نباشید جواب نمی دید، محل نمی زارید دیگه؟
ما ایرانیها به مهون نوازی معروف بودیم، چهارتا خصلت خوب داشتیم اونم داره میره به باد
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
!!!سریعاً به سوالات قبلی دوستان جواب بدید وگرنه میسپارمتون به جدم
:p

خیلی مرسی :)

Peymanrs

Hero Member
Jul 8, 2012
829
141
124
Tehran, Iran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
01-10-2009
Doc's Request.
01-12-2009
AOR Received.
01-04-2010
File Transfer...
12-12-2011
LANDED..........
Vancouver
sa mon said:
من هم همین رو زمانی گفتم که باعث ناراحتی شد دیگه ....من به شخصه الان واسه پرسیدن سوالام از پیام خصوصی استفاده میکنم . بهتر جواب میده ....کسی قصد جوب ندادن نداره ...اما طبیعتا سوالها از دید مخفی میمونه

سعید جان قربونت برم، شیرازی فروم، دکتر، اعتراض کننده همیشگی، اخراجی اپلای
جون حاجی از راست به چپ کنید متنتون رو بخدا چند ثانیه هم وقت نمی گیره
بقیه هم که دارن متن رو می خونند گناه دارند

بابا توی این دنیای متغییر هر روز تکنولوژی جدید می یاد، نرم افزار جدید می یاد، الان آفیس 2013 رو ببینید کلی تغییر مفید کرده خوب باید یاد بگیریم
نه اینکه بگیم من با آفیس 97 راحت ترم !!!؟

:mad: :mad:حسین جان تو رو خدا بچه ها رو هماهنگ کن از راست به چپ بنویسند، باور کن حاجی دیگه اعصاب نداره

SAOSHYANTT

Star Member
Mar 10, 2012
66
10
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
6-11-2009
Doc's Request.
13-01-2010
File Transfer...
12-12-2011
LANDED..........
Toronto
titi_lotfi said:
دوستانی که اطلاع دارن
با چقدر میشه یه پیتزا فروشی اونور راه انداخت؟
تی تی جان این سایت همون فرانشیز(یا فرانچایز) ه که من دنبالش بودم. از توی این سایت می تونی بر اساس میزان سرمایه یا شغلی که می خوای یا برند خاصی، خلاصه هر چی که می خوای فعالیت مورد نظرت رو انتخاب کنی.
جالبه که سرمایه های پایین هم داره...

من پیشنهاد می دم دوستانی که علاقمند به راه انداختن کسب و کار هستن این رو مطالعه کنن بعد راجع بهش صحبت کنیم. شاید کسی رو هم پیدا کردیم که این کار رو کرده باشه و بتونه اطلاعات بهمون بده.

اینم بخوونی خوبه: http://www.mohajeran.ca/?p=9088
:)

به امید موفقیت هممون

arash_nou

Full Member
Jul 20, 2012
31
4
Category........
Visa Office......
warsaw
NOC Code......
0711-2131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
29 march 2010
File Transfer...
15 march 2012
LANDED..........
Toronto
arash_nou said:
دوستان مگه از تاريخ بي دي اف تاريخ حدودي مراجعه به پرونده كه احتمالا تاريخ مديكال ميباشد رو حدس نميزديد و با توجه به اينكه زمان ارسال مداركمون مارچ 2010 چرا تاريخ بي دي اف را زده اپريل 2012 اين تاريخ كه گذشته؟ ميشه راهنمايي كنيد لطفا

sa mon

Hero Member
Aug 5, 2012
350
39
Category........
Job Offer........
Pre-Assessed..
LANDED..........
Toronto
Masoud Nik said:
بچه ها من چند روز پیش رفتم مطب خانم دکتر پور......... و آزمایشات مدیکال رو انجام دادم ، امروز برای کیس خاص من از مطب با من تماس گرفت و در حین صحبتهاش از من پرسید که شغلم چی هستش و ایا با همین شغل برای مهاجرت اقدام کردم ؟؟ برای من کمی عجیب بودش !! نمی دونم بخاطر مشکل پزشکی این سوال رو از من پرسید یا سفارت ازش خواسته بو که بپرسه ؟؟
دوستان کلا تا حالا شده که کسی رو بخاطر کیس پزشکی از مهاجرت منع کنند ؟؟ البته منظورم ایدز و بیماری های خاص نیستش !!
امروز کلی حالم گرفته شد................​
من مدیکال خودم نیومده اما واسه سوریاسیس که پرسیدم دکتر خندش گرفت :) گفت این بیماریها اصلا مشکل نیست . معاینات هم در حد جزییات نیست

sa mon

Hero Member
Aug 5, 2012
350
39
Category........
Job Offer........
Pre-Assessed..
LANDED..........
Toronto
Masoud Nik said:
بچه ها شما کار و زندگی ندارید، 4 ساعته نشستید پای این فروم ، ......خوب یرید کمی زبان بخونید، هم واسه این دنیاتون خوبه ، هم واسه اون دنیاتون !!! :D

قرار بود اینجا انگلیسی بنویسیم به هم هم کمک کنیم تا زبانمون بهتر بشه ...البته اعتبارش یه نصفه روز بیشتر نبود ;D ولی من همون مدت 3 تا کلمه یاد گرفتم

sa mon

Hero Member
Aug 5, 2012
350
39
Category........
Job Offer........
Pre-Assessed..
LANDED..........
Toronto
nina82 said:

راستی یه روز اینجا بحث شد هر کسی آی دیشو بر چه مبنایی ساخته. هیشکی از من نپرسید اما خودم میگم.
حدود 9 ماه پیش من همش تو اینترنت اینور اونورو می گشتم ببینم اخباری از 38 شغله ها پیدا میکنم یا نه.
یه روز از سر کار به شوهرم زنگ زدم گفتم هیچ خبر جدیدی نیست جز اینکه فعلاً اولویت با 29 تایی هاست و ما ممکنه بریم تو بک لاگ. بیا بریم سرچ کنیم برا یه جای دیگه اقدام کنیم. گفت نه نا امید نشو بزار منم یه سرچی بکنم. چند دقیقه بعدش زنگ زد گفت یه فروم پیدا کردم همه مثه خودمونن خیلی باحالن. و حرف از انتقال پرونده ها به ورشو می زنن! بعدم یادمه یکی از پست های
aram
رو از پشت تلفن برام خوند. گفت من سرم شلوغه نمیتونم بیشتر بخونم. تو برو عضو شو از همین آرام که بهش میاد آدم مطلعیه سوال کن ببین ما رفتیم تو بک لاگ یا نه.
. شب قبلش دخترم که 3 سالشه میگفت اسم جدید من ننا هست
بهش گفتم اسم ننا نداریم اما نینا داریم. چون نینا تو ذهنم بود سریع آی دیم رو هم با همین اسم ساختم. 82 هم سال تولدمه.
من اومدم عضو شم که فقط یه سوال بپرسم اما موندگار شدم و تقریباً هر روز به فروم سر زدم و تا تونستم همه پست ها رو هم خوندم و مهماشو برا شوهرم هم بازگو می کردم. الان که اینجا جو صمیمی تر شده و کلی دوست خوب پیدا کردم شوهرم همش میگه من اینجا رو به تو معرفی کردما! نمی خوای منم معرفی کنی؟! اینه که من از همین تریبون اعلام می کنم تا چند مین دیگه شوهرم عضو این فروم میشه. تحویلش بگیرین خیلی بچه باصفاییه! با همتونم دورادور آشنایی داره الان من پا میشم که اون بیاد آی دی بسازه
من آرامش الانم رو مدیون راهنمایی شما واسه کیپس هستم . شوهرتون هم قدمشون بر چشم

arash_nou

Full Member
Jul 20, 2012
31
4
Category........
Visa Office......
warsaw
NOC Code......
0711-2131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
29 march 2010
File Transfer...
15 march 2012
LANDED..........
Toronto
Quote from: arash_nou on August 10, 2012, 10:58:17 pm
دوستان مگه از تاريخ بي دي اف تاريخ حدودي مراجعه به پرونده كه احتمالا تاريخ مديكال ميباشد رو حدس نميزديد و با توجه به اينكه زمان ارسال مداركمون مارچ 2010 چرا تاريخ بي دي اف را زده اپريل 2012 اين تاريخ كه گذشته؟ ميشه راهنمايي كنيد لطفا
چرا جواب منو نميدي

SAOSHYANTT

Star Member
Mar 10, 2012
66
10
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
6-11-2009
Doc's Request.
13-01-2010
File Transfer...
12-12-2011
LANDED..........
Toronto
arash_nou said:
چرا جواب منو نميدي

ظاهرا تاریخ بی اف دی تاریخیه که قراره آفیسر دوباره برگرده روی پرونده. و معلوم نیست در این تاریخ لزوما مدیکال صادر بشه یا کار خاصی انجام بشه. من از تاریخ بی اف دی ام یه 5 ماهی می گذره و همچنان منتظر یه گوشه چشم آفیسر عزیزم!
فکر می کنم مال خیلی از دوستان هم همینطور باشه.

Peymanrs

Hero Member
Jul 8, 2012
829
141
124
Tehran, Iran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
01-10-2009
Doc's Request.
01-12-2009
AOR Received.
01-04-2010
File Transfer...
12-12-2011
LANDED..........
Vancouver
arash_nou said:
چرا جواب منو نميدي

فکر کنم یکی قبلا جوابتون رو داد
قید می گردد. در تاریخ سررسید اعلام شده لزوما اتافق خاصی نمی فته BFD در طول پروسه ما معمولا دو بار تاریخ
و ممکنه آفیسر یک نگاهی به پرونده بیاندازه و بی اف دی جدیدی رو ست کنه
تا الان تجربه نشون داده تاریخ بی اف دی به ما خیلی کمک نمی کنه بفمیم چی قرار بشه و شاید بتونیم بگیم این تاریخ صرفا برای خود آفیسرها هست
در ضمن اغلب ما تاریخ بی اف دیمون یا مارچ یا آپریل بوده و زیاد هم فرق نمی کنه کی این پراسس شدیم یا کی اقدام کرده باشیم و برای همه ما هم این تاریخ گذشته
البته بهتره امیرجان، مهیار عزیز و سیار دوستان مطلع هم نظرشون رو بگن

titi_lotfi

Hero Member
Jul 16, 2012
771
36
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
02-04-2009
Doc's Request.
11-08-2009
File Transfer...
1-12-2011
Med's Request
11-06-2012
Med's Done....
14-06-2012
SAOSHYANTT said:
تی تی جان این سایت همون فرانشیز(یا فرانچایز) ه که من دنبالش بودم. از توی این سایت می تونی بر اساس میزان سرمایه یا شغلی که می خوای یا برند خاصی، خلاصه هر چی که می خوای فعالیت مورد نظرت رو انتخاب کنی.
جالبه که سرمایه های پایین هم داره...

من پیشنهاد می دم دوستانی که علاقمند به راه انداختن کسب و کار هستن این رو مطالعه کنن بعد راجع بهش صحبت کنیم. شاید کسی رو هم پیدا کردیم که این کار رو کرده باشه و بتونه اطلاعات بهمون بده.

اینم بخوونی خوبه: http://www.mohajeran.ca/?p=9088
:)

به امید موفقیت هممون
ممنونم از شما خیلی لطف کردین

sa mon

Hero Member
Aug 5, 2012
350
39
Category........
Job Offer........
Pre-Assessed..
LANDED..........
Toronto
Peymanrs said:

سعید جان قربونت برم، شیرازی فروم، دکتر، اعتراض کننده همیشگی، اخراجی اپلای
جون حاجی از راست به چپ کنید متنتون رو بخدا چند ثانیه هم وقت نمی گیره
بقیه هم که دارن متن رو می خونند گناه دارند

بابا توی این دنیای متغییر هر روز تکنولوژی جدید می یاد، نرم افزار جدید می یاد، الان آفیس 2013 رو ببینید کلی تغییر مفید کرده خوب باید یاد بگیریم
نه اینکه بگیم من با آفیس 97 راحت ترم !!!؟

:mad: :mad:حسین جان تو رو خدا بچه ها رو هماهنگ کن از راست به چپ بنویسند، باور کن حاجی دیگه اعصاب نداره
حاجی ما سوال کردیم جواب ندادی . غزال خانم جواب دادن اما نشد ...من از زاست که مینویسم اسمایلی هام میرن یه جای بی ربط کلا مطلب عوض میشه :p

arash_nou

Full Member
Jul 20, 2012
31
4
Category........
Visa Office......
warsaw
NOC Code......
0711-2131
Job Offer........
Pre-Assessed..