بخر جانم ، داغشو به دلت نذار
qorashi said:بچه هآ کرم خرید مک بوک یا ایمک افتاده به جونم. به نظرتون بخرم یا بذارم اگه ویزا دادن اونجا بگیرم؟
qorashi said:بچه هآ کرم خرید مک بوک یا ایمک افتاده به جونم. به نظرتون بخرم یا بذارم اگه ویزا دادن اونجا بگیرم؟
kmahyar said:
farhad33 said:سلام به همه دوستان،
امروز یه خبر خیلی خوب گرفتم از دفتر ویزای لندن، که ایمیل زدن اصل پاسپورت رو برای صدور ویزا براشون بفرستم. یعنیییییییییییییی انتظارها به پایان رسید بعد از 37 ماه.
دوستانی که مایل هستند از تجربه فایل بنده استفاده کنند روی آی دی یاهو مسنجر پیغام بگذارند لطفاً:
gever.0100 @ yahoo.com
vartig said:
به به آقا مهيار با ويزا وارد مي شود
مبارکه عزيز
کارت پستال بفرسي
Peymanrs said:
مهیار قضیه چیه؟ کی می ری ورشو برای ویزا؟
Peymanrs said:
من از دشمنان سر سخت اپل هستم
یک دو ماه صبر کن تبلت سورفیس مایکروسافت رو بخر
http://www.microsoft.com/surface/en/us/default.aspx
kmahyar said:
kmahyar said:
امروز کنسول جون ویزا رو داد، با رئیس یاتا صحبت کردم به احتمال 90 درصد سه شنبه در خدمت ورشو هستم
M.Farjam said:خیلی مبارکه. بالاخره ویزا رو گرفتی. همین چند دقیقه پیش داشتم فکر می کردم که پس کی می ری ورشو
Arman1340 said:
سلام مهيار جان
از آمریکن چه جوری میشه بلیط گرفت مگه اون با پروازهایی که بک سرش از ایرانه همکاری میکنه؟
Peymanrs said:
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اولین پاس ریکوئستی 38 تایی خودمون
مهیار دوست داریم، کامیار دوست داریم!!! ورشو دوستت داریم، ونکور دوستت داریم، کاندا ویزا دوستت داریم، مدیکال دوستت داریم
ببخشید نتونستم خودم رو کنترل کنم، نمی دونم من چرا الکی خوشحال شدم
پیمان جان جسارتا پستهای من میاد رو تالار ؟ جدی شک کردم ....نکنه مردم و خودم نمیدونم !!Peymanrs said:
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اولین پاس ریکوئستی 38 تایی خودمون
مهیار دوست داریم، کامیار دوست داریم!!! ورشو دوستت داریم، ونکور دوستت داریم، کاندا ویزا دوستت داریم، مدیکال دوستت داریم
ببخشید نتونستم خودم رو کنترل کنم، نمی دونم من چرا الکی خوشحال شدم