تی تی جان فکر می کنم 9 نفر بودنtiti_lotfi said:بچه ها میشه یکی به من بگه هفته پیش چند نفر از جدول مدیکال گرفتند؟
تی تی جان فکر می کنم 9 نفر بودنtiti_lotfi said:بچه ها میشه یکی به من بگه هفته پیش چند نفر از جدول مدیکال گرفتند؟
Farham said:سلام به جمع صمیمی دوستان فورمدوستم این پراسس: 7 مارچ 2012
خبرای خوب هنوزم ادامه داره. مدیکال دوستم که تاریخامون کاملا مثل همدیگه است همین الان اومد.امیدوارم برای همه دوستان منتظر وهمچنین من هم بیاد. ازش لندینگ فی و کپی پاس هم خواسته اند مشخصات هر دوی ما از این قراره. در ضمن آپدیت هم تا حالا نخواستند. کد ما 4131 هست:
ارسال به سیدنی:می 2009
فایل اول: 19 جون 2009
انتقال به ورشو: 1 دسامبر 2012
این پراسس من: 25 ژانویه 2012شاد و پیروز باشید
vartig said:
آقا يکي به ما بگه
اين تاريخها کدومش رو ملاک مي گيرين شما
فايل اول؟ دوم؟؟
قيمت دلار اون طرف - خبر خوش مديکال اين وسط - تاريخهاي مختلف شما اين طرف :-\ :'(
من دارم گيچ مي زنم ديگه ;D
Farham said:ممنون میشم اگه افراد مطلع به سوال من پاسخ بدن. آیا مانی اردر باید الزاما به اسم مین اپلیکنت باشه یا اگه به اسم کسی دیگه باشه اما پشتشو با اسم خودمون امضا کنیم مشکلی به وجود نمیاد؟
پیشاپیش ممنون
h t t p : / / fsw.apphb.c o mM.Farjam said:کاش یه جدول قابل ویرایش باشه که هر کی بتونه خودش آپ کنه جدول رو. درست نیست توقع داشته باشیم یکی از دوستان بخواد وقت بذاره چون خیلی وقت گیره
sara_s said:
تاریخ ارسال به سیدنی ملاکه..
رامین خوان اینبکست را چک کنramin_320 said:
نه مشکلی نیست. اسمتونو پشتش بنویسید
در حقیقت واسه اونا پول نقده
به نظر من الان هم برای پاس اقدام کنید هم مدارکی که خواستند رو بفرستین وقتی پاس اماده شد دوباره کپیش رو بفرستین پسرتون پاس جدا داره؟mahdi717 said:[rtl]از تاریخ اعتبار پاسپورت خانمم ۶ ماه و چند روز باقی مونده.
به نظرتون اول پاسپورت رو عوض کنیم بعد بریم دنبال سایر قضایا یا با همین پاسپورت کارمون رو انجام بدیم؟
برای ع س پ نیاز به شماره پاسپورت هست؟[/rtl]
titi_lotfi said:به نظر من الان هم برای پاس اقدام کنید هم مدارکی که خواستند رو بفرستین وقتی پاس اماده شد دوباره کپیش رو بفرستین پسرتون پاس جدا داره؟