titi_lotfi said:سلام به همه دوستان
اول تشکر کنم از خانم مدرس عزیز. شما خیلی لطف داری.
بچه هاااااااااااااااااا دیگه افیسر ها کم کم دارن میرن سراغ پرونده ها. خب همه مرتب و منظم بنشینید ببینیم کیو قراره صدا کنه جناب افیسر
Ahora said:
اگه آفیسر آرام جان هم میاد سرکار من مودب میشینم چون می خوام اسممو تو خوبها بنویسه
B = BoroPani85 said:BF'D = Bring Forward Date
در کیپس به معنی تاریخ مراجعه بعدی افیسر به پرونده تونه
kmahyar said:
معادلسازی پول یادتون نره یعنی باید طبق جدول زیر تمکن ارائه بدید
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/funds.asp
kmahyar said:
یا شایدم چون حلقه دست چپش انگشت وسطیش، میخوای خواستگاری کنی که پروندت بیفته جلو
paniz said:در نظر بگیرید که در یک محل ، یک مهمانی بسیار بزرگ ترتیب داده شده است. افراد بسیار زیادی در این مهمانی شرکت کرده اند. بعضا هیچ نسبتی هم با هم ندارند و شاید برای اولین بار هست که همدیگر را میبینند. عده ای در حال نماز خوندن ، عده ای در حال تخته بازی کردن ، عده ای در حال مشروب خوردن و خلاصه هر گروهی در حال انجام کاری هستند. علیرغم اینکه زیاد با هم شاید انطباق تفکر نداشته باشند ، اما از دیدن و با هم بودن لذت میبرند. هیچ کس ، آن شخص نماز خوان رو به سخره نمیگیرد ، و همینطور آن شخص مشروب خور را. هستند افرادی که با حجاب در این مراسم حضور دارند و هستند کسانی که مینی ژوپ پوشیده اند.
عزیزان من ، این هست واقعیت زندگی ، این هست واقعیت جوامع مترقی ، زمانی که تونستیم همدیگر را با هر گونه طرز تفکر ، تحمل کنیم ، آن زمان هست که میشه گفت حرفی برای گفتن داریم
به نظرم پیشنهادتون خیلی خوبهRaymondX said:واقعا جو اینجا خوشحال کننده است و به آدم انرژی میده واقعا ازهمه دوستان
بخصوص حسین و پیمان به خاطر لحظات خوبی که می سازند ممنونم. اما برای اینکه دوستایی که وقت کم برای خوندن صفحات فروم دارند هم راضی باشند پیشنهاد می کنم بر
اساس یک قرار داد هر چیزی را با یک رنگ بنویسیم مثلا خبر با قرمز تبریک با سبز و جملات طنز با ابی و سوال وبقیه مشکی
منو ببخشید شاید هم نشه ;D .
titi_lotfi said:مهیار شما نمره زبانت چند بود و در کل چند امتیاز اورده بودی از 100
shamloo said:
امیر جان گل گفتی. اگه ایران اینجوری بود من اصلاً دنبال مهاجرت نمی یوفتادم
!!!!!این سیستم امتیاز دهی این سایتم من رو کشت
یکی طلبت
;D
titi_lotfi said:من فکر میکنم اونهایی که خارج از نوبت به پرونده شون رسیدگی میشه کسانی هستند که مجرد هستند....نمره زبان بالاتری دارن و در کل امتیازشون بالاترهست