loooooooooooooooooool
یه بپرس ببین چقدر دیگه صبر کنم تا پاس ریکوئست
فکر کنم اونم فایل نامبرمنه زده رو مانیتور
یه بپرس ببین چقدر دیگه صبر کنم تا پاس ریکوئست
فکر کنم اونم فایل نامبرمنه زده رو مانیتور
titi_lotfi said:رخسارهههههههههههههههههههههههههه کجایی بیای خوشحال شی آیا
titi_lotfi said:بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااا گوش میدید چی میگممممممممممممممممممم اگه دنت فایلش مارچ بوده پس اون دوستش میتونه اپریل باشه که براش مدیکال اومدددددددددددددددددد فقط بلدین غصه بخورین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکم خوشحال بشین دلمون وا شه دیگهههههههههههههههههه
uniques3 said:دوستان من هم از جو شاد اینجا راضی هستم
اما مسائل حاشیه ای باعث میشه تا فروم خیلی مفید نباشه
سوال ها به موقع جواب داده نمیشه
و برای دریافتن یک خبر مهم و جدید باید چندین صفحه را مطالعه کنیم
لذا از دوستان خواهش دارم بعد از چند ساعت اگر فکر می کنند پستی را بشه حذف کرد آن را حذف کنند
وگرنه این فروم بیشتر شبیه صفحات چت میشه نه فروم
uniques3 said:یک سوال:
ما دیروز رفتیم به جای پول تو حسابمون اوراق مشارکت بانک اقتصاد نوین را خریداری کرده ایم
آیا در زمان ارسال تمکن مالی این سند کافی می باشد یا حتما باید پول در حساب داشته باشیم؟
kmahyar said:
در رابطه با اوراق خریداری شده شما از بانک اقتصاد نوین می تونید اونو ترجمه کنید و بعنوان تمکن مالی ارائه بدید به شرط اینکه اوراق شما قابلیت سود روز شمار داشته باشه یعنی هر لحظه که اراده کنید بتونید به پول نقد تبدیلش کنید، سکه و طلا هم با فاکتور قابل قبول هست
یک کاورلتر بزارید روی ترجمه که به دلیل تحریم ها و مشکلات اقتصادی برای جلوگیری از افت ارزش دارایی هام اینکار رو انجام دادم
uniques3 said:مرسی دوست عزیز از راهنمایی شما +امتیاز
ramin_320 said:
رخساره نگو رکساره
نمیدونم چرا این آیدیشو درست نمیکنه ؟ آیا
anahid said:دوستان سلام تقریبا یک ماه پیش از ما آپدیت خواستند که شامل گردش مالی و سوپیشینه بود و فرستادیم ولی هنوز مدیکال نیامده، آیا در مراحل بعدی مثلا پاس رکویست باز هم پرینت ششماهه و گردش حساب می خوان؟
می تونیم این پولو برداشت کنیم و تو این اوضاع اقتصادی باهاش یه کاری کنیم که از این بی ارزشتر نشه یا بهتره تو حساب بمونه یا مثلا بریم دلار بخریم؟ شماها چی کار می کنید؟
Farham said:بازم معذرت اول ژانویه 2012 اینپراسس شدم. شوق پیوستن به جمع دوستان باعث شد تو یه پست 2 خطی 2 تا اشتباه داشته باشم.