shamloo said:
...رو سماقم اثر میزاره وحید جان؟! برا ما قشر بی بضاعت (بدون مدیکال و ویزا) همین سماق ناقابل باقی مونده ها، رحم داشته باش
Ghazalllll said:[rtl]ویروسه داره تو ... آهنگ میزنه!!! دوستان کم آوردن بدون معرفی خودشون دست به دامن دشمنانشون شدن! اونا هم آی پی ها رو چک کردن فهمیدن کی دست به دامنشون شده! حالا هم واسه اینکه موزیک متن یا هر چیزی از این دست قطع بشه نیازه که یکی کنار بیاد! وقتی کنار اومد شاید دلار یه نفسی بکشه![/rtl]
حسین جان بخونش که پاکش می کنم!
sarvenaz said:باهات موافقم
بخصوص مشاور من که حتی بعد از مدیکال هم کلی به من حرص داد
وقتی پروندم رفت ورشو تا مدتها بعد از اینپراسس هم ایشون خبر نداشتند و من خودم بهشون اطلاع دادم
چند بار وسوسه شدم اینها که از هیچی خبر ندارند بهتره عزلشون کنم
ولی ایشون خیلی زرنگ تشریف داشتند همون اوایل باقی پول قرارداد را یه چک بی تاریخ گرفته بودند و من بیخیال شدم
Ghazalllll said:[rtl]ویروسه داره تو نطنز آهنگ میزنه!!! دوستان کم آوردن بدون معرفی خودشون دست به دامن دشمنانشون شدن! اونا هم آی پی ها رو چک کردن فهمیدن کی دست به دامنشون شده! حالا هم واسه اینکه موزیک متن یا هر چیزی از این دست قطع بشه نیازه که یکی کنار بیاد! وقتی کنار اومد شاید دلار یه نفسی بکشه![/rtl]
حسین جان بخونش که پاکش می کنم!
چه وقت خريدن بود حالا كه ديگه كمكم داريم ميريمfarhadjoon said:میگم 10 کیلو پاچ باقالا گرفتم حین حرف زدن اینم پاک کنین بیزحمت
ramin_320 said:چقدر اینجا سوت و کوره
آدم دلش میگیره نه آیا
venus60 said:Dear Buddies
One of my friends want to send some documents to ankara and she'd like to know is it problem if she doesnt send her new photo?And should it be as same as her passport photo?Because her new photo and passport's photo arenot same?
P.S she is Quebec skillworker
helensalon said:
جالبه که وکیل ما میگه من چون خیلی پرونده دارم نمیرسم پیگیر همه ی پرونده ها از تو سی ای سی باشم و حتی براشون ایمیل بزنم یا تلفناتون و جواب بدم برا همین اینجا تلفن نکنین وقت مارو بگیرین که من کلی قبل از اومدن مدیکال باهاش بحث کردم و گفتم این اگه برا شما بی ارزشه ولی برای من اینده و زندگیمه خلاصه الی اخر
ولی از نظر تجربه کاری و غیره ازش راضی هستم چون انصافا پرونده رو خوب تکمیل کرد و حتی در مورد تطابق شغلی خیلی وقت گذاشت که کامل و عامل باشه و خیلی روش تاکیید داشت
Tnx alot ghazal janGhazalllll said:Actually if her passport hasn't been issued recently, it had better they won't be same.
utab said:رامین عزیز
خدا را شکر که شما دوستان چشمانتان به مدیکال روشن شد و آمادگی خود را برای پاس ریکوئست اعلام کردید و ما را هم شاد نمودید
ما از چه بنالیم، چشمانمان خشک شد از انتظار، چقدر این ایمیل هایمان را چک کنیم؟ فقط دلمان به جواب کیپس خوش است، که امیدواریم بلایی سر این پرونده نیاید.
التماس دعا