+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

متقاضیان 38 شغل : آنکارا و ورشو

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
[color=red]WARSZAWA[/color]
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
[color=green]Aug-2009[/color]
VISA ISSUED...
[color=teal]Aug-2012[/color]
LANDED..........
[color=blue]Sep-2012[/color][URL=http://img4up.com/][IMG]http://img4up.com/up2/15970917681786270556.gif[/IMG][/URL]
ramin_320 said:
دوستان یه پیشنهاد دارم
با توجه به و ضعیت فعلی و اینکه امیدوارم به زودی وضعیت همه دوستان مشخص بشه و به هدف برسن، بد نیست تجربیات خودمونو به اشتراک بزاریم.​
حالا در چند مورد میشه مطالب رو دسته بندی کرد.
(به خصوص دوستان عزیزی که اونجا زندگی میکنن کمکهاشون خیلی با ارزشه.)
به عنوان مثال برای کاریابی چه نکاتی میتونه کمک کنه . هر چند این مسائل بار ها در جاهای مختلف عنوان شده، ولی خیلی جاها به صورت پرسش و پاسخ بوده.
شاید یه نکته اینچنینی بتونه یکی از ماها رو بفرسته سمت تخصصی که اونجا خیلی بدردش بخوره .چون تخصص همه ما یکسان نیست .
.

پیشنهاد که بسیار خوب هستش و مطمئنن این فروم با اون یکی تفاوتهای بسیار زیادی خواهد داشت
می تونیم بحثهای تخصصی در مورد اسکان موقت ، کاریابی ، بیمه درمانی و هزاران مورد دیگه که باید انجام بدیم رو بکنیم

Pani85

Hero Member
Jun 25, 2012
554
65
Tehran
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
paniz said:
من چک کردم. تا الان همچین رای دادگاهی منتشر نشده !!! میخواست پول هایی که گرفته رو حلال کنه ، احتمالا!!!
ممنون امیر خان.

Pani85

Hero Member
Jun 25, 2012
554
65
Tehran
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
ramin_320 said:
دوستان یه پیشنهاد دارم
با توجه به و ضعیت فعلی و اینکه امیدوارم به زودی وضعیت همه دوستان مشخص بشه و به هدف برسن، بد نیست تجربیات خودمونو به اشتراک بزاریم.​
حالا در چند مورد میشه مطالب رو دسته بندی کرد.
(به خصوص دوستان عزیزی که اونجا زندگی میکنن کمکهاشون خیلی با ارزشه.)
به عنوان مثال برای کاریابی چه نکاتی میتونه کمک کنه . هر چند این مسائل بار ها در جاهای مختلف عنوان شده، ولی خیلی جاها به صورت پرسش و پاسخ بوده.
شاید یه نکته اینچنینی بتونه یکی از ماها رو بفرسته سمت تخصصی که اونجا خیلی بدردش بخوره .چون تخصص همه ما یکسان نیست .
.
kmahyar said:
پیشنهاد که بسیار خوب هستش و مطمئنن این فروم با اون یکی تفاوتهای بسیار زیادی خواهد داشت
می تونیم بحثهای تخصصی در مورد اسکان موقت ، کاریابی ، بیمه درمانی و هزاران مورد دیگه که باید انجام بدیم رو بکنیم
خیلی عالی میشه و میتونه یه رفرنس خوبی باشه. فقط مشکل اینه که بهتره تاپیک هاشو مجزا کنیم ولی آخه اینجا همین یه تاپیک که فارسیه کلی اوایل همه براشون سوال بود این چه نوع خط و زبانیه
و بیچارمون کردن!!! :p

sadegh-gh

Full Member
Jun 27, 2012
36
8
Iran - Mashad
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
19-04-2010
Doc's Request.
20-10-2010
AOR Received.
10-11-2010
kmahyar said:

واقعا یعنی اینقدر کلاینتاش بی بخارن که نمی تونن پیگیری کنن ببینن هزینه هایی که کردن کجا رفته و نتیجش چی شد
با توجه به گفته خودش جلسه ای با قاضی 18 جولای تشکیل خواهد شد.
مثل اینکه خبر قبلی رو اصلاحش کرده و میگه تو این جلسه از قاضی خواهد خواست که زمان برای بررسی تعیین کنه .

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
VISA ISSUED...
LANDED..........
[color=blue]Sep-2012[/color][URL=http://img4up.com/][IMG]http://img4up.com/up2/15970917681786270556.gif[/IMG][/URL]
sadegh-gh said:
با توجه به گفته خودش جلسه ای با قاضی 18 جولای تشکیل خواهد شد.
مثل اینکه خبر قبلی رو اصلاحش کرده و میگه تو این جلسه از قاضی خواهد خواست که زمان برای بررسی تعیین کنه .

! وقتی به یک خبر اصلاحی میزنن معلومه مفهومش چی هست ، یک جای کار میلنگه
! یعنی بلد نیست که باید توی دادخواست چی بنویسه

sadegh-gh

Full Member
Jun 27, 2012
36
8
Iran - Mashad
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
19-04-2010
Doc's Request.
20-10-2010
AOR Received.
10-11-2010
kmahyar said:

واقعا یعنی اینقدر کلاینتاش بی بخارن که نمی تونن پیگیری کنن ببینن هزینه هایی که کردن کجا رفته و نتیجش چی شد
مهیار جان بنده هم از کلاینتهای ایشون هستم برای این شکایت 170 هزار تومن هم پول دادم . ولی باید این نکته رو در نظر بگیریم که اون زمان که بحث شکایت بود هنوز پروسس ما آغاز نشده بودو این شکایت هم در راستای چندین راه برای فشار به وزیر بود . ایشون از موکلین خودشون فقط 150 دلار گرفتن برای شکایت . جلسه دادگاهی تشکیل نشد و اداره مهاجرت قول داد که تا پایان جون به پرونده ها رسیدگی کنه و تصمیم بگیره که این اتفاق خوشبختانه برای همه 38 شغله ای ها افتاد . من اصلا ناراحت نیستم که چرا شکایت کردم و پول دادم به این آقا چون فکر میکنم اون زمان بهترین تصمیم رو گرفتم. اون زمان دوستانی که مخالف بودند میگفتند که نمیشه برعلیه وزیر حکم دادگاه گرفت و فایده نداره ولی خوب در عمل این اتفاق افتاد و آقای لیهای بر علیه تصمیم وزیر حکم گرفت. فرض کنید که پرونده های 38 شغله ای راه نمیافتاد و الان هم مثل 3 سال قبل منتظر بودیم آیا در اون صورت هم فکر میکردید اشتباه بوده تصمیم افرادی که شکایت کردند. البته بنده بارها با ایشون بحث کردم ولی خوب بماند :)

به هرحال من آدم بی بخاری نیستم به خدا خیلی هم بخار دارم جدیدا دارم با یک سونای بخار قرار داد میبندم :) )شوخی بود

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
VISA ISSUED...
LANDED..........
sadegh-gh said:
مهیار جان بنده هم از کلاینتهای ایشون هستم برای این شکایت 170 هزار تومن هم پول دادم . ولی باید این نکته رو در نظر بگیریم که اون زمان که بحث شکایت بود هنوز پروسس ما آغاز نشده بودو این شکایت هم در راستای چندین راه برای فشار به وزیر بود . ایشون از موکلین خودشون فقط 150 دلار گرفتن برای شکایت . جلسه دادگاهی تشکیل نشد و اداره مهاجرت قول داد که تا پایان جون به پرونده ها رسیدگی کنه و تصمیم بگیره که این اتفاق خوشبختانه برای همه 38 شغله ای ها افتاد . من اصلا ناراحت نیستم که چرا شکایت کردم و پول دادم به این آقا چون فکر میکنم اون زمان بهترین تصمیم رو گرفتم. اون زمان دوستانی که مخالف بودند میگفتند که نمیشه برعلیه وزیر حکم دادگاه گرفت و فایده نداره ولی خوب در عمل این اتفاق افتاد و آقای لیهای بر علیه تصمیم وزیر حکم گرفت. فرض کنید که پرونده های 38 شغله ای راه نمیافتاد و الان هم مثل 3 سال قبل منتظر بودیم آیا در اون صورت هم فکر میکردید اشتباه بوده تصمیم افرادی که شکایت کردند. البته بنده بارها با ایشون بحث کردم ولی خوب بماند :)

به هرحال من آدم بی بخاری نیستم به خدا خیلی هم بخار دارم جدیدا دارم با یک سونای بخار قرار داد میبندم :) )شوخی بود

منظور من پیگیری بود ، من به نتیجش کار دارم
من به شخصه دو بار میل زدم به دفتر وزیر ، حتی رسیدهای دریافت کننده رو هم در اوتاوا دارم و جوابهایی که یکی از مدیران ارشد اداره مهاجرت برامون ایمیل کرده دارم
همه این فشارها خوب بوده ولی ایشون به اندازه حرفایی که میزنه و فیگور میگیره کار نکرده ، والا من قصد اینکه طرز فکر کسی رو برای پیشبرد اهدافش زیر سوال ببرم ندارم
ایشون همیشه عادت کرده که بحثها رو به حاشیه بکشونه و بگه به هدف رسیدم

Pani85

Hero Member
Jun 25, 2012
554
65
Tehran
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
نوشته من شاید مفهموم نظرمو نرسونه. منم به هیچ وجه مخالف شکایت نبوده و نیستم فقط سوء استفاده از شرایط بنده خداها متقاضیای مهاجرت عذاب آوره البته بازم منظورم از این حرف صرف ایشون نیست. اینکه معمولا در شرایط خاص چنین اتفاقهایی هم می افته همه مون تجربه های زیادی داریم.

اینکه کسی باشه پی کارشونو بگیره و خیلی محکم و قاطع در دادگاه حاضر بشه بسیار عالیه.

من خودم برای بچه های ریجکتی آنکارا پیشنهاد شکایت و دادم و حتی استفاده از همین دکتر ولی باید ایشون خیلی شفاف تر از این عمل کنه
در حال حاضر همه چشم ها به نتایج عملیات ایشون و کادر حقوقی همکار ایشونه

در شرایط الان خیلی ها ممکنه موارد و مشکلات متعددی با اداره مهاجرت داشته باشن، از ریجکتی های بی دلیل گرفته تا موارد دیگه
همه هم مترصد پیدا کردن وکیل و مشاور خبره و کارآمد برای احقاق حقوقشون هستن

شرایط خیلی حساسه و ایشون بهتره اطلاع رسانی دقیق تری انجام بده تا متقاضیان بدونن تا چه حد میتونن از کمک های ایشون استفاده کنن​
.

paniz

Hero Member
Oct 4, 2009
472
63
Canada
Category........
Visa Office......
London
NOC Code......
3152
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
12-03-2009
Doc's Request.
26-03-2009
AOR Received.
05-05-2009
Med's Request
29-06-2009 & 23-08-2010
Med's Done....
23-07-2009 & 09-09-2010
Interview........
waived
Passport Req..
16-12-2010
VISA ISSUED...
30-12-2010
LANDED..........
01-01-2011
پانی جان مساله اصلی اینجاست که اصولا مشاورین مهاجرتی اجازه طرح دعوا در دادگاه را ندارند و حتما باید مدعی ، وکیل باشه. چرا از یک واسطه استفاده شود که اگر هم رای دادگاه نتیجه بخش بود ، به حساب کاردانی خودش بگذاره.

paniz

Hero Member
Oct 4, 2009
472
63
Canada
Category........
Visa Office......
London
NOC Code......
3152
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
12-03-2009
Doc's Request.
26-03-2009
AOR Received.
05-05-2009
Med's Request
29-06-2009 & 23-08-2010
Med's Done....
23-07-2009 & 09-09-2010
Interview........
waived
Passport Req..
16-12-2010
VISA ISSUED...
30-12-2010
LANDED..........
01-01-2011
sadegh-gh said:

صادق جان ، در کانادا وزیر که هیچ ، نخست وزیر رو هم میشه به دادگاه کشوند و اگر مدارک محکمه پسند وجود داشته باشد ، ایشان را محکوم هم کرد

Pani85

Hero Member
Jun 25, 2012
554
65
Tehran
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
paniz said:
پانی جان مساله اصلی اینجاست که اصولا مشاورین مهاجرتی اجازه طرح دعوا در دادگاه را ندارند و حتما باید مدعی ، وکیل باشه. چرا از یک واسطه استفاده شود که اگر هم رای دادگاه نتیجه بخش بود ، به حساب کاردانی خودش بگذاره.
کاملا درسته ولی مشکل بزرگ اینطرفی ها اینه که اشراف به اطلاعاتشون زیاد نیست و صد البته مشکل ارتباط
به زبان انگلیسی.
مثلا نمیشه خیلی واضح مشکلو با یه وکیل کانادایی متقل کرد و در واقع این واسطه ها نقش مترجم رو هم دارن
مهم استفاده از واسطه نیست
مهم مسوول بودنشونه​

paniz

Hero Member
Oct 4, 2009
472
63
Canada
Category........
Visa Office......
London
NOC Code......
3152
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
12-03-2009
Doc's Request.
26-03-2009
AOR Received.
05-05-2009
Med's Request
29-06-2009 & 23-08-2010
Med's Done....
23-07-2009 & 09-09-2010
Interview........
waived
Passport Req..
16-12-2010
VISA ISSUED...
30-12-2010
LANDED..........
01-01-2011
Pani85 said:
کاملا درسته ولی مشکل بزرگ اینطرفی ها اینه که اشراف به اطلاعاتشون زیاد نیست و صد البته مشکل ارتباط
به زبان انگلیسی.
مثلا نمیشه خیلی واضح مشکلو با یه وکیل کانادایی متقل کرد و در واقع این واسطه ها نقش مترجم رو هم دارن
مهم استفاده از واسطه نیست
مهم مسوول بودنشونه​
به نکته خیلی خوبی اشاره کردی. تا به الان من مشاور مسوول ندیدم !!

sadegh-gh

Full Member
Jun 27, 2012
36
8
Iran - Mashad
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
19-04-2010
Doc's Request.
20-10-2010
AOR Received.
10-11-2010
paniz said:
به نکته خیلی خوبی اشاره کردی. تا به الان من مشاور مسوول ندیدم !!
مشاورین عموما به فکر منافع خودشونن (کم و زیاد داره البته) درسته من هم مشاوری ندیدم که مسئول باشه. امیر جان من هم میدونم تو کانادا وزیر رو میشه دادگاهی کرد. من خودم به شخصه اگه بخوام دوباره اقدام کنم حتما بدون مشاور اقدام میکنم. خداوکیلی 4000 دلار یا حتی بیشتر رو میدی به اینا برای چی ؟ همین اقای مشاور بنده 4 تا فرم پر کردو آخرش هم مدارکم رو چک کرد تازه خودشون هم اینکارو نمیکنن. حالا بماند اینجا جای این حرفا نیست . فقط امیدوارم زودتر همون از این وضعیت خلاص بشیم. ;D

Peymanrs

Hero Member
Jul 8, 2012
829
141
124
Tehran, Iran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
01-10-2009
Doc's Request.
01-12-2009
AOR Received.
01-04-2010
File Transfer...
12-12-2011
LANDED..........
Vancouver

???چقدر این سایت کانادا ویزا کار کردن باهاش سخته!!! باتجربه ترها لطفا بگن باید چجوری باهاش کار کرد، الان دیدم یکی از پستهایی که داشتم ریپلای می کردم خودش شده یا تاپیک مستقل
چند تا سوال درباره این فروم:
چرا نمیشه پروفایل رو ادیت کرد؟ چند تا پست باید داشته باشیم تا اجازه این کار رو بدن
چند تا پست باید داشته باشیم تا بتونیم لینک بذاریم یا به دیگران امتیاز بدیم
فونت پیامها رو چجوری میشه تغییر داد؟

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
VISA ISSUED...
LANDED..........
Peymanrs said:

???چقدر این سایت کانادا ویزا کار کردن باهاش سخته!!! باتجربه ترها لطفا بگن باید چجوری باهاش کار کرد، الان دیدم یکی از پستهایی که داشتم ریپلای می کردم خودش شده یا تاپیک مستقل
چند تا سوال درباره این فروم:
چرا نمیشه پروفایل رو ادیت کرد؟ چند تا پست باید داشته باشیم تا اجازه این کار رو بدن
چند تا پست باید داشته باشیم تا بتونیم لینک بذاریم یا به دیگران امتیاز بدیم
فونت پیامها رو چجوری میشه تغییر داد؟

شما باید 10 تا پست بزاری تازه گزینه هات فعال بشه

http://www.canadavisa.com/canada-immigration-discussion-board/index.php?action=help;page=profile

http://www.canadavisa.com/canada-immigration-discussion-board/index.php?action=help;page=post

اون بالا سمت راست برو توی پروفایل ، بعد ستون سمت چپ کل تغییراتت اونجاست