Ahora said:یک نظر کاملا شخصی
کسانی که مایل هستند بیش از 10000 تا با خودشون ببرند می تونند یک حساب باز کنند و قبل از رفتن پول رو به اون حساب انتقال بدهند
Ahora said:یک نظر کاملا شخصی
کسانی که مایل هستند بیش از 10000 تا با خودشون ببرند می تونند یک حساب باز کنند و قبل از رفتن پول رو به اون حساب انتقال بدهند
Pani85 said::-[هنوز کسی جواب این سوالو نداد که این مبلغ برای یه خانواده هست یا به ازای هر فرد
nooshinak said:آيا الان در دفاتر ديگه در دنيا برا گروه ما مديكالي صادر ميشه؟
kmahyar said:
پانی جان شما تا سقف 40000 دلار می تونید یک کیس یا خانواده با خودش ببره
فرودگاه امام هم هر کسی خواست چیزی غیر مجاز ببره بگه بهش میگم چیکار کنه
Peymanrs said:
;Dمهیار جان غیر مجاز رو معمولا میارن نه می برن
kmahyar said:
هم آوردن و هم بردن
Peymanrs said:8)قاچاق انسان به کانادا هم توی کارهات هست
titi_lotfi said:هه هه هه میبینم که مشاعره است. طاعات و عباداتتون قبول
shu
شما به من تو اپلای ابرود پیام دادین یکی دو روز پیش؟
نه دوست عزیزمن نبودم
maggie_zaryan said:
ببخشین چون شما اونجا زندگی می کنین گفتم بپرسم.این درسته که باید مبلغش هم ذکر بشه؟آخه ما یه چیزی رو که ممکنه بعدها بخریم از کجا بدونیم چیه و قیمتش چنده که بخوایم از اول قید کنیم.این قضیه برای چیزهایی عملی هست که از قبل خریده باشیم.ولی من چه می دونم چند سال بعد از لند کردنم قراره چی بخرم و ببرم.میشه در مورد این قضیه بیشتر توضیح بدین.اگر برامون این وسایل بخواد پست شه چی بازم باید ذکر شه.
هنوز نمی تونم امتیاز بدم ولی میگم این حرفت 10 امتیاز و داشتkmahyar said:
من تمام این کارها رو با فیدبک مثبت امتحان کردم و عالی جواب داده
گروه خونیت کمیاب باشه، قاچاقتم می کنم
hamed. said:هنوز نمی تونم امتیاز بدم ولی میگم این حرفت 10 امتیاز و داشت
babakbit said:سلام
این بحث 10000 و 40000 دو بحث کاملا متفاوته هر نفر مجاز به همراه داشتن 10000 دلار هنگام لندینگ هست و بیشتر از اون رو باید اعلام کنه. از طرفی بخاطر تحریم ها علیه ایران انتقال پول به کانادا چه نقد و چه انتقال بوسیله صرافیها بیش از 40000 دلار ممنوعه و منوط به تایید وزارت امور خارجه و متعاقبا دارایی هست