[rtl]
منظور از روش مطمئن برای فرستادن پول هست؟ یا کل پروسه افتتاح حساب و ذخیره پول بصورت مطمئن (که البته در این صورت هم بخش ترنسفر پول با شرایط کنونی مهم ترین بخش بحساب میاد)؟
برای صرف ترنسفر پول من از کمک آشنایانم استفاده کردم و در حقیقت پول را همراه مسافر فرستادم. برای افتتاح حساب هم از طریق سایت رویال بانک درخواست دادم، فرمها برایم ارسال شد، چون ایرانی هستم از وزارت خارجه درخواست مجوز (تحت عنوان "Permit") کردم که بدلیل تحریم یکی از مدارک الزامی برای ایرانیان است. فرمها و مدارک را به تأیید سفارت کانادا در ایران رساندم و به کانادا فرستادم.
فقط حساب را افتتاح نکردم چون در صورت عدم حضور در خاک کانادا امکان برداشت از حساب وجود ندارد، تا تثبیت وضعیت پرونده این کار ریسک است. برای من کل این پروسه ها (غیر از تایید سفارت) هزینه ای در بر نداشت و در حقیقت سنگ مفت گنجشک مفت بود.
در مورد پستی که گذاشتم توضیح اینکه بدلیل دیدن یک تبلیغ در این زمینه خواستم به دوستان ناآشنا با مسیر افتتاح حساب اطلاع رسانی کنم، مثل برخی دیگر از موارد ناشناخته، افتتاح حساب از مواردیست که می توان شخصا انجام داد. غیر از بخش ترنسفر پول که اتفاقا در تبلیغ مذکور هم در این زمینه مسئولیتی عهده دار نشده اند.
[/rtl]