سلام دوستان عزيز. اين بخش براي تبادل اطلاعات دوستاني كه با شرايط ٢٩ شغله و كپ ٥٠٠ تايي داراي پرونده در ويزا آفيس ورشو هستند. اميدوارم مفيد باشد.
Mehran23 said:پاني عزيز. جسارت كردم. ببخشيد. اميدوارم بتونم از راهنماييها و تجربيات شما استفاده كنيم و مفيد باشه. قاعدتا موارد مشتركي بين ٣٨ رشته ايها و ٢٩ رشته ايها هم هست چون بهرحال تو يه ويزا آفيس هستند.
Mehran23 said:دوستان من بيش از سه هفته پيش يه ايميل زدم به ورشو و پيام تاييدم گرفتم به اين بهونه كه لندينگو دريافت كردن يا نه و اينكه كي ميتونم پاسپورتارو بفرستم. ولي متاسفانه جواب ندادن. دوستان تجربه مشابهي ندارن؟
try hard said:الان یه سئوالی که دارم اینه که اینپراسس یعنی امتیازم رو حساب کردند و حداقل امتیاز رو آوردم.به عنوان مثال یعنی تو این مرحله دیگه به نامه شرح شغلم ایرادی نمی گیرند و اینکه این مرحله تا قبل ازمدیکال چه مسائلی بررسی میشه فکر می کنم بهش می گن بک گراند چک درسته؟
مثلا ممکنه با شرکتم تماس بگیرند؟ چون از عید به بعد شرکتی که توش کار می کنم به بخش خصوصی واگذار شده اوضاحش فعلا درهم برهمه. یکم مسئولیتها نامشخصه. نمی دونم اگه تماس بگیرند اون شخص مسئول باشه اصلا یا نه؟
نمی دونم چرا اینقدر کشش میدن... بابا برسید دیگه به کارا :-\ :'( :'( :'(
try hard said:هیچ کس نمی خواد جواب سئوال من رو بده؟ :'( :'( :'(