ممنونم اقا ارمان. اگه تاریخ دقیق برگشت رو ندونیم بازم هم دو طرفه بگیریم؟Arman1340 said:
برای بلیط دو طرفه تاریخ برگشت از تاریخ صدور بلیط بکساله و هزینه اش حدودا 1.5 برابر بلیط یکطرفه است اگه تاریخ برگشتتون را دقیق میدونید و کمتر از یک سال بعد از خرید بلیط هست با توجه به اینکه قیمت بلیط هنوز بر اساس دلار 1226 حساب میشه دو طرفه بگیر وگرنه بیخیالش شو
saeedCan said:I used to be the one asking everybody to have patience and I used to give hope to others. But, I am loosing my patience gradually. Although this is not my own file, I'm so stressed to focus on my own life.
As I was witness to see that your group positive waves helped giving hope to each other, I ask you to pray for my sister to receive her pass request letter so we all can have a peaceful mind and life.
I promise this is the first and last time that you hear my naggings!
mahnaza said:
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بالاخره از ماهم کپی پاسورتامونو خواستن
به امید خبرهای خوووووووووووووووووووووووووب برای همه دوستاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان
اندکی صبر سحر نزدیک است
به امید دیدار نزدیک تمامی دوستان در کانادا
titi_lotfi said:ممنونم اقا ارمان. اگه تاریخ دقیق برگشت رو ندونیم بازم هم دو طرفه بگیریم؟
esijan said:
از آرام خبری نیست ؟ خیلی تبریک میگم به همه دوستان که خبرهای خوب من که خیلی خوشحالم همه گروه ما داره جلو میره
بچه ها ما دوشنبه صبح همین هفته دم سفارت آنکارا هستیم هر کی هست بگه تو صف واسش نوبت بگیریم با هم آشنا شیم
یا حق
uniques3 said:دوستان
payamahsa-01-ashkan
هم مدیکالش اومد
ردیف 48 جدول
شکایتی نبود
sa mon said:بچه ها من فکر کنم یه مشکلی دارم ...روانپزشک نداریم اینجا ؟ آخه من هیچوقت در هیچ مرحه از زندگیم استرس نداشتم . الانم داغونما ....له له ....ولی غمگینم نیستم . فقط یه کمی تو امتحان شهری رانندگی استرس که نه ..نگرانی داشتم . فکر کنم باید غمگین باشم ...مگه نه ؟