دکتر تو مقاله اش گفته که ما ها که شاکی نبودیم هنوز تکلیفمون روشن نیست که رد یم یا قبول در سته؟
try hard said:یه مثال
البته شماها استادید این لغت رو بلدید توی 504 هم بود اما من دست کردم تو جعبه کفشم این اومد دستم مثل فال
able to be easily physically emotionally or mentally hurt, influenced or attacked.
try not to let my.................become any kind of a factor here
طرف دیگه کاغذvulnerability
Ahora said:
آپدیت سوء پیشینه
پرینت حساب بانکی و تائیدیه بانک
کپی 10 صفه اول پاسپورت
آپدیت نامه های سابقه کار در صورت دسترسی
Mehdi58 said:آقا وحید گفته بدید به دفترشان یا به ورشو مستقیما بدهید؟
mahnaza said:
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بالاخره از ماهم کپی پاسورتامونو خواستندددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
به امید خبرهای خوببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب برای همه دوستانننننننننننننننننننننننننننننننننن
mahnaza said:
بالاخره از ماهم کپی پاسورتامونو خواستندددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
به امید خبرهای خوببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب برای همه دوستانننننننننننننننننننننننننننننننننن
try hard said:
تبریک
اسمتون رو دیدم به عنوان نفر آخر کامنت دهنده فهمیدم یه خبر خوبه
mahnaza said:
mahnaza said:
niloofar.g said:آقای مختاری گفتن که لندینگ فی را بپردازید , یعنی قبل از اینکه ازمون بخوان ما این کارو بکنیم؟ من از موکلاشونم و پاسپورتم هم یک ماهی میشه که عوض کردم و تا حالا اعلام نکردم , حالا به نظرتون با توجه به اینکه نوبتم هم هست , اگه ما یه خودی به ورشو نشون بدیم یادشون نمیفته که مدیکال برام بفرستن؟
مبارکهههههههههههههههههههههه نمیدونم چرا تو پست قبلی تبریکم پرید و فقط لبخندش موند. مبارک باشهههههههههههههmahnaza said:
shu said:مبارک باشه .چقدر خبر خوبی بود.به امید گذر منتظران مدیکال از مرحله تعقیب اخبار به مرحله دریافت مدیکال ;D ;D ;D ;D