+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

متقاضیان 38 شغل : آنکارا و ورشو

titi_lotfi

Hero Member
Jul 16, 2012
771
36
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
02-04-2009
Doc's Request.
11-08-2009
File Transfer...
1-12-2011
Med's Request
11-06-2012
Med's Done....
14-06-2012
arash_nou said:
بچه ها اين ساعتي كه تو اين سايت نمايش داده ميشه چرا باساعت ايران تفاوت داره؟
برو این قسمت
http://www.canadavisa.com/canada-immigration-discussion-board/profiles/titi_lotfi-u292011.html;sa,theme

بعد قسمت timeoffset
عدد 9 رو وارد کن و در پایان تغییرات رو تایید کن

titi_lotfi

Hero Member
Jul 16, 2012
771
36
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
02-04-2009
Doc's Request.
11-08-2009
File Transfer...
1-12-2011
Med's Request
11-06-2012
Med's Done....
14-06-2012
به نظر منم فقط رو یه سری خاص که وابسته به جایی بودن با دقت بیشتری با حساسیت بیشتر بررسی میشه پرونده شون

Peymanrs

Hero Member
Jul 8, 2012
829
141
124
Tehran, Iran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
01-10-2009
Doc's Request.
01-12-2009
AOR Received.
01-04-2010
File Transfer...
12-12-2011
LANDED..........
Vancouver
maryamm said:
[SIZE=16[font=Tahoma]ببخشید نمیخوام ایه یاس بخونم یا برم رو اعصابتون ....فقط دلم خیلی پره خواستم درد دل کنم
واقعا از این گروه ما کم شانس تر وجود نداره انگار ما ها یه جورایی مثه سریال لاست بهم مرتبطیم از یه طریق...اون که طولانی شدن پروسه مهاجرتمون الانم که بعد 3.5 سال داره به جاهایی میرسه دلار باید اینجوری بشه سفارتم بسته بشه!!!!!!!!!!
شایدم همه از شانس منه، باور کنید اگه الان من اقدام نکرده بودم همه چی عالی بود دوستام همه داشتن میرفتن و عکس میفرستادن و من اینجا حسرت میخوردم،ولی الان باید بگم خوش به حال همونا که از اول به فکر مهاجرت نیوفتادن و دارن با ارامش زندگی میکنن........
ببخشید زیادی غر زدم ولی الان که دیدم نه میتونم تنها برم و نه کسی پایه هست باهام بیاد انکارا دیگه کاسه صبرم لبریز شد و بعد از یه گریه مبسوط:( اومدم اینجا
همیشه خوش و سلامت باشید [/font]pt][/SIZE]​

مریم جان اصلا نگران نشو، شما مدیکالت اومده و بهت قول می دم تا چند ماه دیگه می تونی لند کنی
قبول دارم خیلی ما سختی کشیدیم ولی آخراشه
خوشحال باش که ما حداقل یک راه فرار از این کشور رو داریم و دیر یا زود بالاخره می ریم، مریم جان نگران خانواده ات دوستهات که هر روز باید با استرس زیاد اخبار پر استرس رو دنبال کنند. نگران عزیزانت باش که هیچ آینده مشخصی ندارند. هر روز که اخبار رو می بینم تمام وجودم می شه استرس که آینده کشورمون چی می شه

مریم جان امیدوار باش تا زودتر بریم و بتونیم زودتر بریم تا بتونی یه کاری کنیم تا بتونیم برخی از دوستها و آشناهامون رو بیاریم

maryamm

Star Member
Jul 29, 2012
67
9
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0711
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
April-15-2009
Doc's Request.
May-5-2009
AOR Received.
September-2-2009
File Transfer...
December-01-2011
Med's Request
June-14-2012
Med's Done....
June-23-2012
Passport Req..
Sep-10-2012
LANDED..........
Vancouver
Lidaaa said:
مریم جان غصه نخور
اگر سختت هست بری انکارا
من دیدم
try hard
عزیز در فروم 29 شغله ها نشانی آژانسی رو گذاشته بودن که انگار فامیلشون دادن ویزاها رو اون آژانس بگیره
و براشون گرفته و آورده
چند نفر دیگه هم دیدم که میخواستن به اون آژانس بدن از جمله آذی کینگ
از نسیم سوال کن میدونه
اگر اشتباه نکنم
[SIZE=16[font=Tahomaمرسی از راهنماییت عزیزم
نمیخوام ناشکری کنم ولی دلیل این همه گره تو کارامونم نمیفهمم......حتما ازشون میپرسم بازم ممنون][/font]pt][/SIZE]​

sa mon

Hero Member
Aug 5, 2012
350
39
Category........
Job Offer........
Pre-Assessed..
LANDED..........
Toronto
Peymanrs said:

مرسی رایموند جان از اطلاع رسانیت
همونطوری که گفتی بورس ارز از اول مهر راه اندازی خواهد شد و اولین پیامد اون بالارفتن نرخ ارز مرجع خواهد بود
بورس ارز هیچ گره ای از مشکل ارز کشور رو مرتفع نخواهد کرد، بلکه همونطوری که مسئولین اتاق بازرگانی گفتند باعث بالا رفتن تا نرخ بالای 3000 تومان خواهد شد
من فکر می کنم 1800 یک رویای دست نیافتنیه
یکبار رامین جان حرف خیلی خوبی زد و گفت اصلا ارزی (چه فیزیکی و چه غیر فیزیکی) وجود داره که بخواد به عرضه و تقاضای ارز توازن بده
همونطوری که گودلاک عزیز هم گفت وضعیت اعتبار اسنادی ها هم که مشخصه

فقط من یک چیز رو مطمئنم و اون اینه که اگه کوتاه نیان ارز تا پایان سال خیلی از 3000 تومان هم بالاتر خواهد رفت
حالا اگه فکر می کنید کوتاه میان نخرید اگه نه؛ من پیشنهادم اینه که هرچی ریال داریم رو به ارز تبدیل کنیم

نکته دیگه تحـــر.یم های جدید اتحا.دیـــه ارو پاست که تقریبا تمام کانالهای پرداخت رو خواهد بست

در ضمن به اونهایی که دانشجو در خارج دارند بگید اگه می خوان پولی حواله کنند توی همین ماه حواله کنند

موارد فوق نظر شخصی منه و هیچ توصیه ای قطعی به خرید نمی کنم
امیدوارم به زودی به توافق برسند
کاملا موافقم . من هم $ زیر 2000 تومان واسم بعیده . البته امشب اون دو تا کشور هم با حکام ازینا همدل شدن و یک قطع ..نامه رو تصویب کردن که من فکر میکنم با همراهی خودمون بود تا از گردنباری بیایم بیرون و بگیم بخاطر گل روی دوستان چشم بادامی و همینطور رفیق قدیمی علاقمند به دسترسی به آبهای آزاد حاضریم عروسی کنیم با لیلا !

sa mon

Hero Member
Aug 5, 2012
350
39
Category........
Job Offer........
Pre-Assessed..
LANDED..........
Toronto
Peymanrs said:

تی تی جان اعصاب خودت خورد نکن
همین الان یه مثبت با عرض احترام شدید تقدیمت کردم

می دونم آدم دلش می خواد دلیلش رو بدونه؛ ولی بنظر من اصلا اهمیت نده
نمیدونم کدوم دوست بود یه بار به من گفت الان یه منفی تقدیمت کردم :) خدا وکیلی خیلی حال کردم با کارش

sa mon

Hero Member
Aug 5, 2012
350
39
Category........
Job Offer........
Pre-Assessed..
LANDED..........
Toronto
RaymondX said:
ببین بیخیال منفی من خودم اولش شاکی بودم ولی اینم طبیعت آدمیه دیگه و حقشه که بتونه مخالفت کنه مثلا من خودم با عرض معذرت و احترام به همه دوستان مخالفم، خیلی دلم می خواد یه منفی به آرم وسط پرچمت بدم ولی عوضش یه مثبت دادم
در ضمن من پیشنهادم به جای ف-بوک، گوگل پلاس هستش برای اینکه من وخیلی از دوستان دیگه نمی خوایم بقیه راجع به مهاجرتمون چیزی بدونن​
گوگل پلاس هم هستیم آقا ....ولی چطوری میشه هم رو پیدا کنیم . رو ف ب از طریق پیج میشه فهمید ..اما پلاس چی ؟

Peymanrs

Hero Member
Jul 8, 2012
829
141
124
Tehran, Iran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
01-10-2009
Doc's Request.
01-12-2009
AOR Received.
01-04-2010
File Transfer...
12-12-2011
LANDED..........
Vancouver
sa mon said:
نمیدونم کدوم دوست بود یه بار به من گفت الان یه منفی تقدیمت کردم :) خدا وکیلی خیلی حال کردم با کارش

پس حالا که حال می کنی یدونه هم من بهت منفی بدم؟!؟؟
:p :p :p
خیلی مخلصیم سعید جون

titi_lotfi

Hero Member
Jul 16, 2012
771
36
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
02-04-2009
Doc's Request.
11-08-2009
File Transfer...
1-12-2011
Med's Request
11-06-2012
Med's Done....
14-06-2012
RaymondX said:
سعید جان می خوای منم یه منفی تقدیمت کنم؟ تعارف نکنیا
جریان منفی ها منو یاد بفرمایید شام میندازه!!!!!!

راستی دیدین پرچم رو عوض کردم...چون فکر میکنم دیگه پاس ریکوئست بشم ;D ;D ;D

maryamm

Star Member
Jul 29, 2012
67
9
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0711
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
April-15-2009
Doc's Request.
May-5-2009
AOR Received.
September-2-2009
File Transfer...
December-01-2011
Med's Request
June-14-2012
Med's Done....
June-23-2012
Passport Req..
Sep-10-2012
LANDED..........
Vancouver
ممنون پیمان جان از دلداریت
من خدا رو شکر ویزام اومده و باید برم انکارا ولی کسی باهام نمیتونه بیاد و تنها هم که نمیشه رفت....چی بگم شاید حق یا شماست ولی من همیشه به اونایی که عاشق شهر و کشورشونن غبطه میخورم چون واقعا ارامش دارن. خودم همیشه از وقتی که یادمه دلم میخواست از ایران برم و رویای بودن در یک کشور دیگه رو داشتم به همین دلیل همیشه نا راضی بودم و غر زدم ،الان دارم میفهمم که رفتن کار بسیار سختیه دل کندن از همه چیز در اینجا به نوعی حکم مرگ رو داره برام نمیدونم شاید اینم یه مرحله از کمال هست که باید طی کرد...
Peymanrs said:

مریم جان اصلا نگران نشو، شما مدیکالت اومده و بهت قول می دم تا چند ماه دیگه می تونی ویزات رو بگیری
قبول دارم خیلی ما سختی کشیدیم ولی آخراشه
خوشحال باش که ما حداقل یک راه فرار از این کشور رو داریم و دیر یا زود بالاخره می ریم، مریم جان نگران خانواده ات دوستهات که هر روز باید با استرس زیاد اخبار پر استرس رو دنبال کنند. نگران عزیزانت باش که هیچ آینده مشخصی ندارند. هر روز که اخبار رو می بینم تمام وجودم می شه استرس که آینده کشورمون چی می شه

مریم جان امیدوار باش تا زودتر بریم و بتونیم زودتر بریم تا بتونی یه کاری کنیم تا بتونیم برخی از دوستها و آشناهامون رو بیاریم

shamloo

Hero Member
Feb 12, 2012
909
108
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7241
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
Received by CIO on 30 Jan 2012
Nomination.....
PER issued on 02 Mar 2012
Lidaaa said:
آقا پس چرا من تا این متن بالا رو نوشتم پستت رو پاک کردی؟
عجب
:D
من تا نوشته خودم رو پاک کردم دیدم شما پست گذاشتید
!!دیدم پستم یه خورده زیادی سیاسی شده گفتم یه وقت دردسر نشه واسه خودم

sa mon

Hero Member
Aug 5, 2012
350
39
Category........
Job Offer........
Pre-Assessed..
LANDED..........
Toronto
Lidaaa said:
من هر دفعه میام اینجا یا دارین با هم شوخی میکنین
یا دارین به هم بد و بیراه میگین
یعنی واقعا شماها تو زندگیتون دغدغه های دیگه ای ندارین؟
اخه خیلی عذر میخوام گور پدر این منفی مثبت که شماها دارین بخاطرش چه ها میکنین
آخه برین ببینید کنی دیروز چی گفته
بدبخت شدیم رفت دوباره سکوریتی چکمون طولانی میشه
بابا یه ذره این قضیه مهاجرت رو جدی بگیرین
عجب گیری کردیم تو این ممکلت هر دفعه یه چیزی پیش میاد
بسه بخدا بسه مشکلات شما تو زندگی همیناست؟
زنگ بزنین این چه میدونم رییس این کانادا ویزا هزار تا مثبت بهتون بده
ای بابا اینا رو ول کنین این کنی رو بچسبین

شما ظاهرا جدیدا اعصابتون خیلی خرد شده .......اون چیزایی هم که گفتین من اصلا متوجه نشدم . اینی که میگین هم ربطی به بدبخت شدن نداره . ما همه میدونیم و آماده ایم که صبر کنیم ...خیلی هم زیاد

Lidaaa

Star Member
Jun 26, 2012
181
40
Tehran - Iran
Category........
Visa Office......
WARSAW
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
02-12-2009
Doc's Request.
03-02-2010
AOR Received.
30-05-2010
File Transfer...
14-12-2011
Med's Request
waiting
Passport Req..
waiting
VISA ISSUED...
waiting
LANDED..........
waiting
sa mon said:
شما ظاهرا جدیدا اعصابتون خیلی خرد شده .......اون چیزایی هم که گفتین من اصلا متوجه نشدم . اینی که میگین هم ربطی به بدبخت شدن نداره . ما همه میدونیم و آماده ایم که صبر کنیم ...خیلی هم زیاد
من این پست رو برای تو ننوشتم
اعصابم هم خورد نیست
واسه همون نوشتم که خودش پاکش کرد
چون خیلی سیاسی بود
:D

titi_lotfi

Hero Member
Jul 16, 2012
771
36
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
02-04-2009
Doc's Request.
11-08-2009
File Transfer...
1-12-2011
Med's Request
11-06-2012
Med's Done....
14-06-2012
ممنونم رایمند عزیز

طبق پیش بینی من مهیستا و افشین فردا پ.ر میشن
;D ;D ;D ;D

shamloo

Hero Member
Feb 12, 2012
909
108
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7241
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
Received by CIO on 30 Jan 2012
Nomination.....
PER issued on 02 Mar 2012
Peymanrs said:

در خصوص موضوع اخیری که وزارت مهاجرت در خصوص پذیرش مهاجران ایرانی گفته چند تا نکته هست
یک- همونطور که دکتر قریشی عزیز گفت بررسی های امنیتی مهاجران ایرانی چیز جدیدی نیست و سالهاست که این موضوع هست
دو- اگه یادمون باشه پارسال در برنامه جمــعه بازار بــ.بی سی فاـــرسی بهمن کرباســی با جیسون کنی مصاحبه می کرد دقیقا همینها رو گفت و من در متن خبر هیچ چیز جدیدی ندیم، در مصاحبه مزبور جیسون کنی به صراحت از همون نهادها اسم برد و گفت اجازه ورود بهشون نمی دم. متاسفانه خیلی سعی کردم ویدئوش رو از یوتیوب پیدا کنم ولی نبود
سه- در موضوع مربوطه اشاره مستقیمی به متقاضیان مهاجرتی می کنه که با پول زیاد می خوان وارد بشن که به نهادهای خاص ایران وابسته اند که عمدتا از طریق سرمایه گذاری اقدام می کنند
چهار- در خصوص سکوریتی چک همونطوری که مهیار هم گفت تمام سفارتخانه ها به یکسری سازمانهای مربوطه رجوع و اطلاعات را سریع می تونند بدست بیارند، دوباره تکرار می کنم در خصوص پیمان شنگن و ویزای مربوطه اش که بالاترین سطح امنیتی داره در کمتر از یک هفته جوابش می یاد (برای ویزای شنگن خودم که از طریق سفارت آلمان اقدام کرده بودم یک هفته ای جوابش اومد) پس روند بررسی های امنیتی خیلی طولانی نیست. شایان ذکره که بررسی های صدور ویزا برای ورود موقت و دائم خیلی فرق نمی کنه و برای اونها این مهمه که اشخاص مورد دار وارد کشورشون نشه
یک نکته دیگه اینه که افرادی که از طریق 29تایی اقدام کردند و کل پروسه شون 10 ماه بیشتر طول نکشید سکوریتی چک نداشتند؟!؟ اونها هم ایرانی بود و مرحله سکوریتیشون کمتر از یکماه انجام شد
پنج- سفارت کانادا بخش ویزاش بسته شد و اون زمان خودمون رو کشتیم ولی آخرش بعد از کلی استرس فهمیدیم هیچ خبری نبوده، سفارتش کلا بست دوباره به همین ترتیب؛ این خبر هم اشاره ای به ما نداره و جای هیچ نگرانی نیست

من هم همونطور که قبلاً گفتم در این مورد هم نظر هستم با شما
این قضیه ربطی به ما نداره و شاید نهایتاً روی پرونده های سرمایه گذاری تاثیر بزاره
!به نظرم از هر جهت اتفاق خیلی فرخنده ایی هستش
!!خودشون و اولادشون باید بگردن به مدینه فاضله ای که ساختن، همونجا هم زندگی کنن