+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
amiri1982 said:

میشه بگین این جواب کی بوده؟
جریانو کامل بگین ممنون میشم.​

این پاسخ دوم وکیل من ( که با وحید هم مشترک هست ) هست ...در مورد ایمیل های دریافت شده توسط موکلان مستقیم و غیر مستقیم شکایت آقای لیهی . شکایت ما توسط خانم کاترینا پارکر ارایه شده . اما ظاهرا این قضیه 21 روز فعلا شامل حال ما نمیشه

Mehran23 said:
سلام. سلام. من پاس ركوست شدم​

مهران جان خیلی خوشحال شدم خستگیم در رفت وقتی دیدم پاسپورت ریکوئست شدی، تبریک فراوان امیدوارم هر جای کانادا با خانوادت هستی سلامت و موفق باشی
:-*

Pani85 said:
یه سایت خوب برای اجاره خونه و آپارتمان در کلگری و ادمونتون
http://www.rentfaster.ca/
Pani85 said:
یه چک لیست برای نیوکامرها که بانک آر بی سی ارائه داده و خوندنش بدک نیست
http://www.rbc.com/canada/tools-and-resources/checklist-for-newcomers.html

مرسی پانی جان دستت طلا

sainaz said:
سعید جان .ببخشید وارد بحث اختصاصیتون شدم ولی این لینک رو هم بخونید بد نیست

www.unfaircic.com

اختیار دارین سایناز جان ....اون قسمتش شوخی بود وگرنه تو پیام خصوصی به وحید میگفتم ;D ...صفحه که باز نمیشه ! باید با ف ....برم ؟
حسین خان دستورتون انجام شد . پاسخ رو همینجا اعلام میکنم

sa mon said:

اختیار دارین سایناز جان ....اون قسمتش شوخی بود وگرنه تو پیام خصوصی به وحید میگفتم ;D ...صفحه که باز نمیشه ! باید با ف ....برم ؟
حسین خان دستورتون انجام شد . پاسخ رو همینجا اعلام میکنم
آره با ف ...

واقعا چرا بعضی ها با زندگی یک دختر جون بازی می کنن، بعد اسمشونم میذارن عهد و قول و قرار و هزار تا چیز دیگه
:P

:D :D :D :D :D
+1 * 1000

kmahyar said:

واقعا چرا بعضی ها با زندگی یک دختر جون بازی می کنن، بعد اسمشونم میذارن عهد و قول و قرار و هزار تا چیز دیگه
:P

دوستان عزیز این کلیپی که براتون گذاشتم سعی کنید حتما ببینیدش، یکی از دوستان برام فرستاده و من هم براتون لینکشو گذاشتم واقعا زیباست

Disconnect to Connect

kmahyar said:

دوستان عزیز این کلیپی که براتون گذاشتم سعی کنید حتما ببینیدش، یکی از دوستان برام فرستاده و من هم براتون لینکشو گذاشتم واقعا زیباست

Disconnect to Connect

بسیار زیبا
+1

kmahyar said:

Disconnect to Connect

من که سر در نیاوردم . گرچه چون از این چشم بادامی ها خوشم نمیاد زیاد هم دقت نکردم . چی بود قضیه ؟

امروز رفتم کتابچه شهروندی کانادا رو پرینت گرفتم شد 80 صفحه ...تلق و شیرازه هم گرفتم شد مثل جزوه های دانشگاه ...روی صفحه اولش هم نوشتم​

کتابچه شهروندی کانادا​
:D :D :D :D

sa mon said:
من که سر در نیاوردم . گرچه چون از این چشم بادامی ها خوشم نمیاد زیاد هم دقت نکردم . چی بود قضیه ؟

سعید خییییییییییییییییییییییییییییلللللللیییییییییییی با حالی
اسمش روشه، برای اینکه با همسر و خانواده و دوستانت کانکت بشی باید موبایلت رو دیسکانکت کنی
راستی راستی همه شیرازیها اینطوریند؟
تو با این حوصله ات چجوری موسیقی یاد گرفتی؟

sa mon said:
امروز رفتم کتابچه شهروندی کانادا رو پرینت گرفتم شد 80 صفحه ...تلق و شیرازه هم گرفتم شد مثل جزوه های دانشگاه ...روی صفحه اولش هم نوشتم​
:
کتابچه شهروندی کانادا​
:D :D :D :D

هست CIC فایل صوتی که عین متن این کتاب رو می خونه توی همون سایت
اون رو هم گوش کن خیلی خیلی عالیه

Peymanrs said:

سعید خییییییییییییییییییییییییییییلللللللیییییییییییی با حالی
اسمش روشه، برای اینکه با همسر و خانواده و دوستانت کانکت بشی باید موبایلت رو دیسکانکت کنی
راستی راستی همه شیرازیها اینطوریند؟
تو با این حوصله ات چجوری موسیقی یاد گرفتی؟

چه ربطی به کانادا داشت آخه ....این قضیه مهمه ...موسیقی تو خانواده ما ارثیه

kmahyar said:

Disconnect to Connect

خیلی زیبا و پرمفهوم بود مرسی یه مثبت طلبتون