kmahyar said:
وای مهیار خیلی تبریک میگم به تو میگن خط شکن . رسما دیگه آرام کم آورد بازم تبریک. راستی اونجا یه بیر مهمون من باش
kmahyar said:
babakbit said:وای مهیار خیلی تبریک میگم به تو میگن خط شکن . رسما دیگه آرام کم آورد بازم تبریک. راستی اونجا یه بیر مهمون من باش
kmahyar said:
بعضی از کشورها رو باید برای ترانزیت داخل فرودگاهشونم ویزا گرفت
چیزی که دوستان بهم گفتن زمانیکه پرواز دوم رو سوار شدیم و هواپیما بلند شد قبل از رسیدن به مقصد بوردر گارد شروع به چکینگ می کنه که مبادا کسی بدون ویزا اومده باشه و اگر کسی هم مشکلی داشته باشه جلبش میکنند، من این مورد رو قبلا شنیده بودم و چون چند نفر بهم گفتن دیگه بعنوان یک حقیقت قبول کردم
البته این مورد برای افرادی هست که بدون ویزا هستند و یا مشکل دارن شامل حال هیچکدوم ماها نمیشه
kmahyar said:
بعضی از کشورها رو باید برای ترانزیت داخل فرودگاهشونم ویزا گرفت
چیزی که دوستان بهم گفتن زمانیکه پرواز دوم رو سوار شدیم و هواپیما بلند شد قبل از رسیدن به مقصد بوردر گارد شروع به چکینگ می کنه که مبادا کسی بدون ویزا اومده باشه و اگر کسی هم مشکلی داشته باشه جلبش میکنند، من این مورد رو قبلا شنیده بودم و چون چند نفر بهم گفتن دیگه بعنوان یک حقیقت قبول کردم
البته این مورد برای افرادی هست که بدون ویزا هستند و یا مشکل دارن شامل حال هیچکدوم ماها نمیشه
Modares said:جشم.فرصت از اين بهتر كه صداي شما رو بشنويم؟ د
M.Farjam said:ببین مهیار جان اگه اینقدر پاچه خوار نبودی ورشو بهت ویزای ترانزیت خارج از فرودگاهی نمی داد اونوقت تو هم مجبور نبودی شونصد تا کامنت بذاری توضیح بدی که این چیه
;D
kmahyar said:
کنسولش ازم خوشش میاد، شما مشکلی داری؟
8)
M.Farjam said:ما که بخیل نیستیم. تازه افتخار هم می کنیم که به یه ایرانی ویزای ترانزیت خارج از فرودگاهی بدن
qorashi said:بچه هآ کرم خرید مک بوک یا ایمک افتاده به جونم. به نظرتون بخرم یا بذارم اگه ویزا دادن اونجا بگیرم؟
RaymondX said:دکتر جان پولتو برای اپل دور نریز
Modares said:اتفاقاً اين سوال من از شماست. يعني قند عسل خوابيده؟ د
titi_lotfi said:اره بابا . شکر خدا. وگرنهههه 10 بار یا سیم رو می کشید یا لپ تاپ رو میبست یا باز می کرد
مریم عزیز خیلی خیلی خوشحال شدم امیدوارم به زودی پاسپورتت منور به نور ویزا بشmaryamm said:[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]دوستان خوب،الان ایمیل درخواست کپی پاسپورت رسید برام.چند تا سوال دارم(دوباره داره دستام میلرزه نمیدونم من چرا عوض خوشحالی اینقدر دستپاچه و عصبی میشم؟)[/size][/size][/size][/size][/size][/size]
1-بهتره که کپی پاسپورت اسکن و ایمیل بشه یا با پست بفرستم؟
2-در صورت اسکن،در ایمیل حرفی از رزولوشن زده نشده،با 600دی پی ای خوبه که اسکن کنم؟
مرسی.