[rtl]
خواهش!
بله من مشاور داشتم. عزلش کردم. ایشون کانادایی هستن. خبر ندادم و فکر می کنم لزومی هم نداشته باشه. من مشاورم رو بعد از انتقال پروندم به ورشو و بعد از تعطیلات ژانویه عزل کردم یعنی حدودا 6 ماه پیش. چون قبلا درخواست رو به دمشق فرستاده بودم ولی ظاهرا قبلش پروندم ارسال شده بود، با توضیح این موضوع از ورشو کانفرم دریافت مدارک خواستم که برام کانفرم کردن. وقتی با فاصله چند روز آدرسم به آدرس جدید تغییر کرد مطمئن شدم درخواستم اعمال شده.
باید روی یک برگه درخواست تغییر آدرس بدید، زیرش حتما امضای متقاضی باشه و امضا حتما مشابه امضایی که زمان تقاضا زیر فرمها انجام شده. بعد این برگه رو از طریق پست، یا ایمیل یا فکس یا همون لینکی که من دادم بفرستید برای ویزا آفیس. من آدرس کانادا دادم ولی دوستی دارم از اعضای همینجا که یک صندوق پستی کرایه کرد و از شماره اون استفاده کرد. حتما باید باشند کسانی که با آدرس ایران اقدام کرده اند.
متن ایمیل ورشو در مورد تغییر آدرس که برای من ارسال کردند:
[/rtl]
If you wish to change your mailing address (including e-mail address), please make a signed request (the applicant's hand-written signature should be placed under the request; the signature must match the sample left in your application form) to this effect and send it to this office by e-mail attachment, fax or regular mail.
[rtl]
پی نوشت: من اسمم غزال هست! دوست عزیزمون که با آی دی Paniz اینجا می نویسند اسمشون امیر هست.
[/rtl]
Elenda said:
مرسی غزلِ عزیز از اینکه اینقدر سریع جوابِ منو دادی،شما هم وکیل دشتی عزلش کردی؟وکیلت ایرانی بود یا خارجی؟ میخواستم بدونم که وقتی که عزلش کردی بهش خبر دادی؟
و اینکه من میخوام آدرسمو عوض کنم باید ایمیل بزنم به ورشو آدرس جدید و بگم؟یا از طریقه همون لینکی که شما فرستادی آدرسو عوض کنم،
ببخشید که من اینقدر سوال میپرسم،شما آدرس تو ایران دادین؟من عمه کانادا زندگی میکنه به نظرتون آدرسِ اونو بدم یا آدرس خودم رو تو ایران؟ :-*