qorashi said:
هلن جان ميشه خانم من هم بياد وردستت كاراموزي
حالا دیدی همونی که من گفتم شد ، بفرما در ایران هم برات میخوان کار داوطلبانه انجام بدن
qorashi said:
هلن جان ميشه خانم من هم بياد وردستت كاراموزي
Pani85 said:منم امروز گیر دادم به وبلاگها ولی دیدم دوباره بحث وکیل هم شد و اینکه
الان کسانی که وکیل دارن وابسته به پیگیری ایشون هستن
و معمولا هم وکلا وقت برای کارهای اضافه و مازاد روتین درآمدزائیشون ندارن
دیدم خوندن این پست شاید خالی از لطف نباشه
اینکه ممکنه خدای نکرده چه اتفاقاتی توی این پروسه بیفته و آگاه بودن
و پیگیری کردن جلوی خیلی از ضررهای هم مالی و هم زمانی رو میگیره
http://leila2151.blogfa.com/post-170.aspx
خلاصه امادكي خانم رو از همينجا اعلام ميكنم براي كار داوطلبانه ;Dnaderm said:حالا دیدی همونی که من گفتم شد ، بفرما در ایران هم برات میخوان کار داوطلبانه انجام بدن
;Dراستشو بخواين نه. تازه ميخواد شروع كنه به اموزش تو اين رشته. رشته خودش مامايي هست كه به نظر مياد اونجا بايد ببوسه و بذارتش كنارhelensalon said:حالا از شوخی گذشته همسرتون در این زمینه تخصص دارن؟
in my opinion,it's a good ideaqorashi said:
;Dراستشو بخواين نه. تازه ميخواد شروع كنه به اموزش تو اين رشته. رشته خودش مامايي هست كه به نظر مياد اونجا بايد ببوسه و بذارتش كنار
ايشالا در روند اموزشش از راهنمائيهاي شما هم استفاده ميكنيم helensalon said:in my opinion,it's a good idea
naderm said:حالا دیدی همونی که من گفتم شد ، بفرما در ایران هم برات میخوان کار داوطلبانه انجام بدن
منم وکیل دارم ولی می دونم اونم نمیزنه من فکر می کنم یکی بزنه اگه جواب داد بقیمون بزنیمhelensalon said:
امروز دقیقا 3 ماه از نامه ی درخواست مدیکال ما میگذره
ما وکیل داریم ولی بعضی وقت ها با خودم میگم خودمون ایمیل بزنیم پیگیری کنیم ببینیم اصلا مدیکالمون به دستشون رسیده یا نه چون ما تا حالا اصلا بهشون ایمیل نزدیم وکیلمون هم که اصلا اهل ایمیل زدن نیست
ولی همسر جان میفرمایند هنوز زوده!!!!!!!
شما چی فکر میکنین؟
farnazce said:منم وکیل دارم ولی می دونم اونم نمیزنه من فکر می کنم یکی بزنه اگه جواب داد بقیمون بزنیم
hrbokaee said:با توجه به این شرایط ارزی اگر حالا که در آپ دیت مدارک موجودی بانک دادیم حساب سپرده ارزی را ببندیم مشکلی نیست؟؟؟مثلا دوباره آپ بخواند البته من مدیکال انجام دادم
[size=10pt]منم همین سوال رو پرسیدم پیمان خان گفت نه[/size]helensalon said:من شنیدم از طریق پرتال خودمونم میتونیم ایمیل بزنیم ونیازی به وکیل نیست