يعني شما هم ايشون رو مي شناسين؟؟؟؟!!!!!اول نفهمميدم ادرس وبلك رو كذاشتين. رفتم وبلكشون ..من ٤ ٥ ساله خواننده ايشون هستم ولي بسيار بسيار ساكت
ممنون از مطلبتون
ممنون از مطلبتون
Pani85 said:برگرفته از یه جالب
اولین کار داوطلبانه تو این مملکت
تو این مملکت، کار داوطلبانه یا همون فی سبیل الله خودمون، خیلی مورد توجه هست و خیلی از کسانیکه میخوان آدم استخدام کنن روی این مطلب که طرف کار داوطلبانه کرده باشه حساسیت دارن و یه جورایی روی شخصیت طرف قضاوت میکنن با این کار داوطلبانه! چون فرهنگ این کار تو فرهنگ مملکت ما نیست زیاد وارد بحث درست بودن یا غلط بودنش نمیشم. از همون ماههای اول که اومدم اینجا تو فکرش بودم و چند جا درخواست اینترنتی دادم و یه جا هم حضوری رفتم. اون بار که حضوری رفتم چون کمی سوتی دادم اش خیلی خوب بود! رزومه دادم و تقاضای کار داوطلبانه کردم. طرف هم یه نگاه به رزومه کرد و گفت انگلیس بودی؟ گفتم بله! فرمود که اقامت انگلیس را هم داری؟ منم یه نگاه عاقل اندر سفیه بهش انداختم و گفتم که اگه داشتم که عمرا نمی اومدم مملکتون! یارو یکه خورد و با تعجب گفت اینقدر بهت بد میگذره اینجا!! فکر کنم قیافه ام هم تابلو نشان میده که بهم خوش نمیگذره اینجا و نیازی به تائید گفتاری نبود! منم که ون از وجود ما مطلع نبوده هیچ غذایی هم به ما نمیده و تنها لطفی که میکنه اینه که به ما اجازه میده از سبزیجاتشون بخوریم!! تو این مملکت سبزیجات (هویج، کلم بروکلی، کرفس، گوجه فرنگی،..) به همراه غذا زیاد خورده میشه که با دل و روده بنده سازگاری نداره! حالا اکیپ این خانم کانادایی که متشکل از 20-30 تا چشم بادامی بود از اول صبح تو کار تدارک ناهار بودن و خودشون هم سر ظهر نشستن و ناهار تهیه شده را خوردن!!! یعنی تو کف کار داوطلبانه اینا مونده بودم که یعنی چی؟؟؟
بعد از ناهار نخورده رفتیم تو پارک بچرخیم که یه کانادایی خل و برنامه و هماهنگی یه مشت آدم را میبرن یه جایی و میگن بچرخین تا یکی برای کار کردن ازتون کمک بخواد! این هم از اولین تجربه کار داوطلبا
پی نوشت: ایشون دکترا از انگلیس دارن و در حال حاضر ونکوور ساکن هستن