farnazce said:یادمه از وقتی فرودگاهه مهر اباد بود واسه کانادا از طریق کار اقدام کردم گفتم ۶ ماهه می رم فرودگاه شد امام مترو داره می رسه به فرودگاهه امام هنوز نشستم رو مبله خونه ;D
واقعا عالی بـــــــــــــــــود ;D ;D
farnazce said:یادمه از وقتی فرودگاهه مهر اباد بود واسه کانادا از طریق کار اقدام کردم گفتم ۶ ماهه می رم فرودگاه شد امام مترو داره می رسه به فرودگاهه امام هنوز نشستم رو مبله خونه ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Daram_golbaghi said:read this to him:
Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis
this is the longest english word ...
Peymanrs said:
من بدینوسیله آمادگی خودم رو برای برگزاری هر نوع مراسمی اعلام می کنم، به قول حسین جان تواناییی تطبیقمون هم خیلی عالیه
یک نمونه از مراسمهای برگزار شده خودم که برای مهیار گرفتم (لینک مراسم)، کارهای دیگه هم بلدم
سایر خدمات
خدمات خودکشی هم اگه خواستین مهیار
خدمات سفر به آمریکا و سماق مکیدن: وحید جان
خدمات خاص: فرهاد جون
خدمات ساختارهای عجیب فارسی و استفاده از (آیا) تحت هر شرایطی: رخساره جان
خدمات اخبار از این ور اونور: پانی جان
خدمات نحوه استفاده از فروم کانادا ویزا: سعید جان
خدمات ازدواج: مرسده جان
خدمات بیابون گردی: ترای هارد
خدمات مشاوره: امیر جان
خدمات زبان: فرجام جان
خدمات بچه ساکت کردن: تی تی جان
خدمات افتتاح حساب: غزال جان
بقیه خدمات متعاقبا اعلام خواهد شد
I saw this toomahtisa said:Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis is, according to the Oxford English Dictionary, "a factitious word alleged to mean 'a lung disease caused by the inhalation of very fine silica dust, causing inflammation in the lungs.[1]'" A condition meeting the word's definition is normally called silicosis.
Brilliant
سلام بر دوستان خوبM.Farjam said:I think the poor patient will die before telling the doctor the disease name
Afshinshailin said:Dear Friends
Lets change the subject,
One of my friend in FSW1 category who has done his medical test on June 2012, recently changed his passport to a new one and today he received a reply for his informative email as below:
Dear Applicant,
this refers to your application for permanent residence in Canada.
Please be advised that in order to continue the processing of your application it is required that you submit:
Copies of all pages of your valid passport.
We are unable to continue the processing of your application without the required documents. If we do not receive any correspondence from you within 30 days from the date of the letter your application will be assessed on the basis on the information available.
Does it mean his file is going forward to passport request or is only due to changing his passport.
M.Farjam said:ارز قطع شد، مدیکال قطع شد، م ا ه و ا ر ه قطع شد... این نفسمونم قطع می کردن راحت می شدیم از این همه انتظار :'(
جداً؟Peymanrs said:ارز مسافری قطع شد؟؟!؟!؟!؟؟
همون نفری 1000 تایی رو هم که می دادند قطع شد! برید شاد باشید
قیمت ارز هم که داره می ره بالا، بازهم برید شاد باشید و خندان ;D ;D ;D
.
hamed. said:جداً؟
گفتیم 2000 تا ارز 1226 تومن میگیرم با اختلافش پول بلیط مون جبران میشه!
Peymanrs said:ارز مسافری قطع شد؟؟!؟!؟!؟؟
.
Peymanrs said:
نه حامد جان، نمیشه، ارز مسافری کلا قطع شد
(من بدبدخت علاوه بر پول بیلیط که ارزی می ره بالا، باید پول این وکیل جان رو هم به دلار بدم (2500 دلار
با پولش می تونم دو تا و نصفی تبلت سورفیس جدید مایکروسافت بخرم
:'(تو رو خدا یکی به من دل و جرات عزل وکیل رو بده 500 دلار هم بهش پاداش می دم
Peymanrs said:ارز مسافری قطع شد؟؟!؟!؟!؟؟
.
moby said:میاد پایین ....دارن کنار میان...