خوشحال شدم اینجا دیدمت حامد جان خیلی مخلصیمhamed. said:پیمان جون
تهران نبودم.تا اومدم شروع به فعالیت کردم
معذرت که اینطور برداشت شد
ارادتمند همه دوستای مهربونم هستم
خوشحال شدم اینجا دیدمت حامد جان خیلی مخلصیمhamed. said:پیمان جون
تهران نبودم.تا اومدم شروع به فعالیت کردم
معذرت که اینطور برداشت شد
ارادتمند همه دوستای مهربونم هستم
لطفا بیشتر توضیح بدهید ممنون میشمGhazalllll said:[rtl][/rtl]
دوستان عزیزم در جریان باشید:
افتتاح حساب برای متقاضیان مهاجرت از جمله ایرانیان که فایل نامبر دارند و هنوز لند نکرده اند، نیاز به مشاور، وکیل یا نماینده و صرف هزینه اضافی ندارد.
سلام بابک جونbabakbit said:خوشحال شدم اینجا دیدمت حامد جان خیلی مخلصیم
babakbit said:
اصلا این خبرا نیست اونجا یگه قابلیت فعالیت نداره. راستا یه سوال امکان داره توی این یکی دو سالی که قراره منتظر باشیم یه قانون تصویب بشه و بگن شما رو نمیخوایم ؟ فقط میخوام احتمالشو بونم . آخه میگن وقتی سلکت سیژن 1 باشه یعنی رفتی تو صف میکال کلا امیر جان اگه میشه این احتمالات رو بررسی کنی
Pani85 said:دوستان بازم این یه نظر شخصیه ولی من خودم تا وقتیکه لندینگ نکنم از ایران حساب باز نمیکنم
شاید سالهای قبل وضعیت بد نبود و میشد به این آپشن هم توجه کرد
ولی با شرایط وضعیت تحریمهای الان و نوع برخورد بانکهای معروف با ایرانی ها
و همچنین مهمتر از اون وقتیکه حتی با گرفتن ویزا باز هم هیچ تضمینی بابت
لندینگ موفق و بی دردسر نیست یه مقدار این کار ریسک بالایی داره
میدونین که اگه از طریق ایران حساب باز کنین تا وقتیکه خودتون لندینگ نکردین و
حضوری تشریف نبردین امکان برداشت به هیچ عنوان نیست؟؟؟!!!
utab said:خیلی خوش آمدید دوستان جدید، قدمتان مبارک
از زمانی که ادیسون برق و لامپ را اختراع کرد یک کلید کوچولو کنارش گذاشت تا هر کی از نور خسته شد و نخواست روشن باشه برقش رو قطع کنه. تا حالا که انواع شبکه های تلویزیونی و اینترنتی و مجازی دنیا را احاطه کرده است. هر کسی از هر کانالی خوشش نیومد آنرا عوض میکنه نه اینکه پارازیت را روی سلامتی مردم نشانه میره تا هیچکس قادر به دیدن و شنیدن نباشه!!!!؟
برادر عزیز، خواهر گرامی، اگر این تاپیک را دوست ندارید به آن سر نزنید و ایراد نگیرید که چرا مباحثش بی محتواست. اعضای آن به این فرم اون رو دوست دارند و به آن سر میزنند و در کمال احترام به یکدیگر نظرات خود را بیان میکنند و هیچ توهینی نیز به یکدیگر روا نمی دارند
باز هم از نظرات دوستان استقبال میشه و جریان هیچوقت یکطرفه و انحصاری نیست
Arman1340 said:غؤال جان يادمه در این خصوص داشتی تحقیق میکردی الان اکثر ما در وضعیتی هستیم که کم کم باید به فکر فرستادن پول به اونطرف باشیم اگه یه روش مطمئن پیدا کردی به ما هم اطلاع بده
uniques3 said:لطفا بیشتر توضیح بدهید ممنون میشم
sadegh-gh said:سلام . بابا شما فوق العاده این من 3 روز رفتم برای آزمون آیلتس 60 صفحا رفتین جلو . راستی به دوستان جدید و قدیمی که جمعمون پیوستند خوش ;D 8) ???آمد میگم به امید خبر های خوب
hamed. said:سلام بابک جون
خیلی ارادتمندم قربان
دست پانی و بقیه عزیزان درد نکنه که اینجا بدون دغدغه جمع شدیم
Arman1340 said:در خصوص عدم امکان برداشت از حسابی که در کانادا باز میشه در صورتیکه نتونیم بریم. فکر نمیکنید یا باز کردن یه حساب مشترک با کسی که تو کانادا است این موضوع قابل حل باشه
Afsane1978 said:سلام من تازه واردم