www.petitiononlinecanada.com/petition/is-canada-fair-to-immigrants/808hamed. said:عزیزان لطف بفرمایند و 3 تا دبلیو و یک دات بگذارند و اگر دوست داشتن خبرش را بدهند
utab said:این پرچم سبز قشنگ را دوباره دستش گرفت
rtl : right-to-leftPeymanrs said:
هم استفاده نمی کنیم rtl آخه نوشته های ما ها هم که مشکلی نداره از کد
چی هست و چیکار می کنه rtl یکی از 0213 های عزیز بگه اصلا این
مهدی با یک عکس این صحبتها را ایجاد فرمودندAhora said:
کشتی مارو بگو ببینیم چه شده واضح
[rtl]uniques3 said:یک راه اینه که همیشه آخرین صفحه را که می خونید بذارید تو
favorite
سیستم بعد که می خوایند بخونید از اون صفحه به بعد خونده میشه
Ghazalllll said:[rtl][/rtl]
دوستان عزیزم در جریان باشید:
افتتاح حساب برای متقاضیان مهاجرت از جمله ایرانیان که فایل نامبر دارند و هنوز لند نکرده اند، نیاز به مشاور، وکیل یا نماینده و صرف هزینه اضافی ندارد.
nikdel said:[rtl]پانی جان دستت درد نکنه
فکر خیلی خوبی کردی
راحت شدیم
دیگه کسی به اسم پست بی محتوا حرفامونو سانسور نمی کنه ;D
هر چی دل تنگمون بخواد می گیم [/rtl]
[rtl]Pani85 said:به به جای شما حسابی خالی بود
utab said:آقا مهدی عزیز
جریان فتنه 91 را دارید تکمیل میکنید.میترسم حبس خانگی بشیم!!!؟
اصلا این خبرا نیست اونجا یگه قابلیت فعالیت نداره. راستا یه سوال امکان داره توی این یکی دو سالی که قراره منتظر باشیم یه قانون تصویب بشه و بگن شما رو نمیخوایم ؟ فقط میخوام احتمالشو بونم . آخه میگن وقتی سلکت سیژن 1 باشه یعنی رفتی تو صف میکال کلا امیر جان اگه میشه این احتمالات رو بررسی کنیpaniz said:
من که اصلا اونجا نبودم. شما ها هم برید ، من باز اینجا میمونم
من متوجه شدم پیغام خصوصیم خونده و پاک شده که اعتراض کردم و دیگه به اونجا سر هم نمیزنمtiti_lotfi said:اقا یکی به من جواب بده که حسین و بابک اونور چی نوشته بودن
helensalon said:بچه ها این و دیدین؟نقل قول نوشته اصلی توسط ehsanr نمایش پست ها
سلام دوست عزیز
خیلی تبریک میگم ، اولین باره که میشنوم که کسی بدون پاس ریکوست ویزا گرفته ، اما واقعا خدا رو شکر
شاید وکیل شما یه نامه نگاریهایی باهاشون داشته ، همین طوری که نمیشه رفته باشه اونجا جواب نمی دن !
با سلام
نه تا اونجایی که می دونم نامه نگاری در کار نبوده . البته من در سایت اطلاع رسانی کردم اما متاسفانه با انتقاد و واکنش منفی دوستان و مدیر سایت مواجه شدم . چون وکیل ما همزمان پاسپورت 50 نفر را همراه خود به آنکارا برد و گفت که اگر کسی مایل به انجام این کار باشد و 6 ماه یا بیشتر از مدیکال گذشته باشد این کار را انجام خواهد داد.
این جریانش چیه بچه ها؟خوشبختانه ویزای همه ی 50 نفر ok شد. و این مساله به خاطر زیاد بودن تعداد نفرات در خواست کننده بود.