shamloo said:
شما لطف دارید دوست عزیز پست من توسط مدیریت ویرایش شد و اخطار هم گرفتم ولی احساس می کنم باری از روی شونه ام برداشته شد
فقط انتقادها ویرایش میشه حمد و ستایشها هرگز
shamloo said:
شما لطف دارید دوست عزیز پست من توسط مدیریت ویرایش شد و اخطار هم گرفتم ولی احساس می کنم باری از روی شونه ام برداشته شد
shu said:دوستان من از اعضای قدیمی ا.ا هستم و شاید زیاد ننویسم ولی همیشه مطالب دوستان را میخوندم و تحسین میکردم الان هم به عشق دوستان اینجا آمدم ولی مثل اینکه خیلی غریبم و کسی تحویل نمیگیره!!1
shamloo said:
saeedm said:facebook.com/pages/Iranian-Applicants-of-Federal-Skilled-Worker-Canada/282545928505872?ref=hl
babakbit said:خیلی شاکیم ورود به حریم خصوصی اجازه میخواد هر جوجه ای که نمیتونه این کار رو بکنه
Peymanrs said:
خبر سه نرخی شدن ارز رو امروز شنیدید؟
دلار به سه قیمت 1226 و 1500 و قیمت آزاد 1910 به فروش می رسه
کالاها هم به 10 گروه تقسیم شدن که ارز دولتی برای گروه 1-3 تعلق می گیره
پیش بینی ها اینه که توی این ماه و بخصوص بعد از ماه رمضون قیمت تصاعدی بخودش می گیره
پیشنهاد من اینه که هر چقدر می تونید بخرید (حقوق این ماه رو یادتون نره ) من که از سه چهار سال پیش که قرار بود 6 ماهه بریم ??? خورد خورد یک کمی جمع کردم
naderm said:خوشبختانه از حسن های این فروم اینه که کسی احساس غریبی نکنه ، خیلی خوش اومدی ، شما بپرس ببین چند نفر به شما جواب خواهند داد
titi_lotfi said:رخساره وجدان درد نداشته باش من هم رفتم. برام ایمیل اوم که یکی به نام ستاره 21 برام پیغام خصوصی گذاشته در حالیکه هیچی نبود!
بچه ها امیر پیداش نیست
roksareh said:نه بابا وجدان درد که ندارم اما نوستالژیک من بالا س چه کنم . این مهرانه پریروز می گفت نه ما مدیکال داشتیم 3 تا از ورشو و کی می گه قطع شده . اینو به جواب یکی داد که پرسید انگار قطع شده مدیکال والله چی عرض کنیم من که هر چی تلفن می زنگه می گم وکیلمونه ممکنه کم کم نسبت به تلفنم یه احساساتی پیدا کنم