Peymanrs said:
به فرهاد جون که خیلی ارادت داریم!!! اخطاری که در اپلای گرفتم و با همه مدیراشون دعوا کردم بخاطر پستم به فرهاد جون بود
کلا من خیلی مخلص فرهادجون هستم
سلامnazary said:سلام دوستان
همگی مهاجرت کردین به اینجا؟
موفق و پیروز باشید
mahdi717 said:[rtl]
سلام
من هم اومدم.
راستش من یه 10 روزی تو محیط کارم حسابی درگیر یه حمله سایبری بودم اصلا نرسیدم برم تو فروم. :-[
دیروز که یه کم مجال پیدا کردم یه سر به فروم بزنم اول از هم تعجب کردم از خلوت شدن فروم (حالت اصحاب کهف رو پیدا کرده بودم) ;D بعدش هم که خبر پ ر مهیارجان رو دیدم و در سایت امیرخان لینک اینجا رو دیدم اومدم و عضو شدم و پیام تبریک برای مهیار فرستادم.
اما وقتی به صفحات اول فروم رفتم و مطالب اولیه رو خوندم بلافاصله پیام خودم رو حذف کردم و تصمیم گرفتم بیخیال اینجا شم.
در هر صورت بعدازظهر دیروز که با پیمان تلفنی صحبت کردم منو مجاب کرد که اینجا بیام و همینجا از همه لطفی که به من داره تشکر می کنم.
در آخر هم به مهیار جان بابت پ ر تبریک می گم. امیدوارم زودتر بری از دستت راحت شیم .
[/rtl]
Ahora said:
خوش اومدی مهدی جان
mahdi717 said:[rtl]مخلصیم آقا وحید.
من نفهمیدم تو رو چرا banned کردند!!![/rtl]
kmahyar said:
سلام
بنظر من الان برای یک اتحاد کلی زوده به چند دلیل زیر
هنوز توی ماه جولای هستیم ، یادمون نره اول جولای قرار بوده قانون جدید 2012 اعمال بشه و کل پروسه های مهاجرین جدید متوقف شد*
زمان مصاحبه و دادن ویزاهای دانشجویی هست*
تعطیلات تابستانی اروپا شروع شده ، المپیک لندن رو از یاد نبرید*
کمی انتظار در این شرایط بهتره ولی مطمئنا بزودی خبرای خوبی خواهد اومد، پیگیری همیشه خوب بوده
[rtl]titi_lotfi said:مهدی الانه که اپلای ابراد کاربدیت رو مسدود کنه هه هه هه
بچه ها حامد چرا نیومد؟
Ghazalllll said:[trl]از دیشب دارم با خودم کلنجار میرم که اطلاع رسانی کنم یا نه ولی فکر کنم بدونید بهتره: دختردایی من که بعنوان مدرس کالج اقدام کرده بود و دو بار ازش آپدیت خواسته بودن و هر دو بار روی بیمه تاکید کرده بودند دیروز بدلیل عدم ارایه بیمه رد شد![/trl]
ضمنا جناب فرجام کاملا در حس و حال و هوای خودتون منو شریک بدونید...
کسی به حامد خبر داده? پریروز که باهاش حرف زدم چیزی نگفت فکر نمیکنم خبر داشته باشه همه جمع شدن اینجا!