+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

متقاضیان 38 شغل : آنکارا و ورشو

titi_lotfi

Hero Member
Jul 16, 2012
771
36
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
02-04-2009
Doc's Request.
11-08-2009
File Transfer...
1-12-2011
Med's Request
11-06-2012
Med's Done....
14-06-2012
سلام دوستان
من چندین ساعت هست که نتونستم وارد این فروم بشم. خیلی هم سعی کردم و آخرش بی خیال شدم. نمیدونم شاید بقیه بچه ها هم امروز همین مشکل رو داشتند.
کاش لااقل ایمیل های همدیگه رو داشتیم که در چنین مواقعی به همدیگه اطلاع بدیم

helensalon

Hero Member
Jun 28, 2012
429
38
Category........
Visa Office......
ورشو
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
18-9-2009
Doc's Request.
16-11-2009
AOR Received.
16-3-2010
File Transfer...
12-12-2011
Med's Request
25-04-2012
Med's Done....
08-05-2012
titi_lotfi said:
سلام دوستان
من چندین ساعت هست که نتونستم وارد این فروم بشم. خیلی هم سعی کردم و آخرش بی خیال شدم. نمیدونم شاید بقیه بچه ها هم امروز همین مشکل رو داشتند.

اره منم نمیتونستم وارد بشم فکر کنم مشکل از سایت بود

Peymanrs

Hero Member
Jul 8, 2012
829
141
124
Tehran, Iran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
01-10-2009
Doc's Request.
01-12-2009
AOR Received.
01-04-2010
File Transfer...
12-12-2011
LANDED..........
Vancouver
paniz said:
دوستان ، با کمک چند تا از بچه های قدیمی و دوست داشتنی ، یک طرح کلی جهت راهبرد درست ، دقیق و زیبا در این فروم تهیه شده است. دوستان لطف کردند و اسم من رو هم در بین این خطوط گنجانده اند.
موارد مطرح شده را جهت اطلاع شما عزیزان ، عنوان می کنم. خواهشی که دارم این هست که تمام تلاش خودمان را بکنیم تا انسجامی که در حال حاضر وجود داره ، حفظ شود و بقول معروف ، دشمن شاد نشویم
موارد مطرح شده:
با توجه به اینکه تعداد اعضای فروم در چند روز گذشته بسیار بیشتر شده و جهت انسجام فروم، برخی از اعضا تصمیم گرفتند جهت مدیریت فروم ، چند نفر از اعضا مطلع و مودب فروم بعنوان مدیر ، این فروم را منسجم نگه دارند. امیر جان فعلا قبول نمودند بعنوان مدیریت ارشد ، فروم را مدیریت فرمایند. مدیران دیگر از بین سایر اعضا که زمان بیشتری برای تخصیص دارند انتخاب خواهند گردید. در صورتی که پیشنهاد و یا نظری در خصوص بهبود قوانین دارید صرفا از طریق پست خصوصی موضوع را به آدرسهای ذیل ارسال کنید
paniz
pani85

به امید خبرهای خوب و دیدار در کانادا

قوانین فروم

یک - از بحث سیاسی پرهیز شود
دو - احترام کلیه اعضا الزامی است
سه - در صورتی که بحثی منجر به جدل شد ضروری است پیگیری موضوع طرفین صرفا از طریق پست خصوصی صورت پذیرد
چهار - در صورتی که کاربری، نظر مغایر با نظر شما دارد مودبانه نظر خود را ارائه دهیم
پنج - پست تشکر و یا تبریک و ابراز احساسات ایرادی ندارد، ولیکن پیشنهاد می گردد جهت انسجام فروم پس از چند ساعت توسط خود کاربر حذف گردد
شش - در صورتی که به مطلب عنوان شده زیاد مطمئن نیستیم از عنوان "به اعتقاد من" و یا "من فکر میکنم" استفاده شود
هفت - به نفع، وکیل یا مشاور خاصی مطلبی عنوان نگردد
هشت - از نوشتن متن بصورت پینگیلیش خودداری شود
به دیگران خودداری شود POOR نه - از دادن امتیاز منفی
ده - امتیاز منفی صرفا برای کسانی استفاده شود که رعایت ادب و احترام را نمی کنند

ممنون از امیر جان که مدیریت این فروم رو بعهده گرفتند
امیدوارم بتونیم استرسهامون رو کنترل کنیم و با حداقل تنش به هم کمک کنیم
مطمئنا راه درازی پیش رویمون هست و به کمک هم نیاز داریم
من هم خواهش می کنم اگر بحثی یا مشاجره ای پیش اومد فقط در پست خصوصی ادامه بدیم و به هیچ عنون جو فروم رو متشنج نکنیم

paniz

Hero Member
Oct 4, 2009
472
63
Canada
Category........
Visa Office......
London
NOC Code......
3152
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
12-03-2009
Doc's Request.
26-03-2009
AOR Received.
05-05-2009
Med's Request
29-06-2009 & 23-08-2010
Med's Done....
23-07-2009 & 09-09-2010
Interview........
waived
Passport Req..
16-12-2010
VISA ISSUED...
30-12-2010
LANDED..........
01-01-2011
titi_lotfi said:
سلام دوستان
کاش لااقل ایمیل های همدیگه رو داشتیم که در چنین مواقعی به همدیگه اطلاع بدیم

تیتی جان من پیغام شما رو جواب دادم ، البته صبح به وقت ما بود.
ضمنا زمانی که خواستید خارج بشید ، لزومی نداره که "لاگ اوت" کنید. اینجوری مشکل ورود مجدد بدون وارد کردن یوزر و پسورد حل خواهد شد

qorashi

Hero Member
Jul 18, 2012
503
51
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
3112
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
17-10-2011
Med's Request
06-06-2012
Med's Done....
14-06-2012
Passport Req..
waiting
سلام دوستان
خیلی خوشحالم که جمع صمیمی دوستان رو اینجا میبینم. خیلی دوست دارم که اینجا و در کنار شما اینجا باشم. البته من از دسته 38 شغله نیستم و از گروه 29 شغله ها هستم و گویا بعضی از دوستان اینجا دل خوشی از ما ها ندارن و اینطور که از یکی از دوستان شفاهی شنیدم چندان تمایلی ندارن ما هم اینجا باشیم. ;) این پست رو از این جهت گذاشتم که هم تبریک بگم همت بچه ها رو که با همدلی تونستن یه فروم خوب راه بندازن و خدائیش از دیروز که اینجا رو دیدم با خوندنش فقط انرژی گرفتم مخصوصا که امیر عزیز رو هم که همیشه از راهنمائی هاش استفاده میکردم اینجا دیدم.
اگه اجازه بدینیه پیشنهاد داشتم. همینطور که میدونید این سایت که این تاپیک خوب هم توی اونه تحت مدیریت دوستان این فروم نیست و امکان مدیریت کامل در اون وجود نداره. یشنهاد من اینه که حالا که با همدلی هم قراره یک فروم مهاجرتی خوب داشته باشیم اولا چرا محدود به یک رشته باشه فقط و چرا یک فروم و سایت کامل و مستقل با تاپیک های متعدد نباشه. پیشنهادی که به ذهن من رسید اینه:
همونطور که احتمالا خیلی از بچه هایی که مطالب و وبلاگ های مهاجران به کانادا رو پیگیری میکنند می دونن یکی از دوستانی که حدود دو سال هست به کانادا مهاجرت کرده رضای عزیز هست که سایت هم به نام هدلاین پرس راه اندازی کرده. چه خوبه اگر مدیران عزیز این تاپیک صلاح بدونن با رضا صحبت کنید و با همکاری اون مدیریت قسمت فروم اون سایت کلا در اختیار امیر عزیز و دوستانی که مایل به همکاری هستند قرار بگیره. اینطوری هم یک سایت مستقل داریم که امکان مدیریت بر تمام جوانبش برای مدیران فراهمه و هم اینکه به یک دوست دیگه که هدفش کمک به سایر دوستان بوده کمک کردیم تا سایتش رونق بگبره و از این طریق همه دوستان به نوعی سود بردن.
اگر زیاده گویی کردم و سرتون رو درد آوردم از همه معذرت میخوام.
به امید موفقیت همه دوستان​

utab

Star Member
Jul 16, 2012
133
36
Iran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7242
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
01-06-2009
Doc's Request.
13-07-2009
File Transfer...
01-12-2011
Med's Request
Waiting
دوست عزیز خیلی خوش آمدی. کی گفته که ما از گروه 29 تایی ها دل خوشی نداریم. بعضی از دوستان در اینجا هم پرونده 38 دارند و هم 29 و برای همه هم محترم هستند
باقی قضایا را مدیران عزیز پاسخ خواهند داد​
qorashi said:
سلام دوستان
خیلی خوشحالم که جمع صمیمی دوستان رو اینجا میبینم. خیلی دوست دارم که اینجا و در کنار شما اینجا باشم. البته من از دسته 38 شغله نیستم و از گروه 29 شغله ها هستم و گویا بعضی از دوستان اینجا دل خوشی از ما ها ندارن و اینطور که از یکی از دوستان شفاهی شنیدم چندان تمایلی ندارن ما هم اینجا باشیم. ;) این پست رو از این جهت گذاشتم که هم تبریک بگم همت بچه ها رو که با همدلی تونستن یه فروم خوب راه بندازن و خدائیش از دیروز که اینجا رو دیدم با خوندنش فقط انرژی گرفتم مخصوصا که امیر عزیز رو هم که همیشه از راهنمائی هاش استفاده میکردم اینجا دیدم.
اگه اجازه بدینیه پیشنهاد داشتم. همینطور که میدونید این سایت که این تاپیک خوب هم توی اونه تحت مدیریت دوستان این فروم نیست و امکان مدیریت کامل در اون وجود نداره. یشنهاد من اینه که حالا که با همدلی هم قراره یک فروم مهاجرتی خوب داشته باشیم اولا چرا محدود به یک رشته باشه فقط و چرا یک فروم و سایت کامل و مستقل با تاپیک های متعدد نباشه. پیشنهادی که به ذهن من رسید اینه:
همونطور که احتمالا خیلی از بچه هایی که مطالب و وبلاگ های مهاجران به کانادا رو پیگیری میکنند می دونن یکی از دوستانی که حدود دو سال هست به کانادا مهاجرت کرده رضای عزیز هست که سایت هم به نام هدلاین پرس راه اندازی کرده. چه خوبه اگر مدیران عزیز این تاپیک صلاح بدونن با رضا صحبت کنید و با همکاری اون مدیریت قسمت فروم اون سایت کلا در اختیار امیر عزیز و دوستانی که مایل به همکاری هستند قرار بگیره. اینطوری هم یک سایت مستقل داریم که امکان مدیریت بر تمام جوانبش برای مدیران فراهمه و هم اینکه به یک دوست دیگه که هدفش کمک به سایر دوستان بوده کمک کردیم تا سایتش رونق بگبره و از این طریق همه دوستان به نوعی سود بردن.

Kasra

Full Member
Sep 17, 2011
39
3
close to Munich
Category........
Visa Office......
Vienna
NOC Code......
3113
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
Jan 2011
AOR Received.
Apr 2011
IELTS Request
Sent with application
Med's Request
May 2012
Med's Done....
Jun 2012
Interview........
??
Passport Req..
??
VISA ISSUED...
??
LANDED..........
??
qorashi said:
سلام دوستان

درود بر شما
در مورد ۲۹ شغله‌ها اینجا اشتباه می‌کنید. من هم ۲۹ شغله هستم. تا کنون چنین احساسی‌ نداشتم

paniz

Hero Member
Oct 4, 2009
472
63
Canada
Category........
Visa Office......
London
NOC Code......
3152
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
12-03-2009
Doc's Request.
26-03-2009
AOR Received.
05-05-2009
Med's Request
29-06-2009 & 23-08-2010
Med's Done....
23-07-2009 & 09-09-2010
Interview........
waived
Passport Req..
16-12-2010
VISA ISSUED...
30-12-2010
LANDED..........
01-01-2011
qorashi said:
سلام دوستان

اولا که خیلی خوش آمدید
دوما ، مقدم تمام دوستان از هر کتگوری را گرامی می داریم.
از همه مهمتر ، تصور شما از دلخوش نداشتن از کتگوری ۲۹ تائی اشتباه هست و اینجا همه با هم همدل و همیار هستند
در ارتباط با ایجاد یک فروم اختصاصی ، هم پیشنهاد خوبی هست اما شیوه اجرای اینکار ، مستلزم مشورت و تفکر هست که با دوستان قدیمی و جدید اینکار انجام خواهد شد

qorashi

Hero Member
Jul 18, 2012
503
51
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
3112
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
17-10-2011
Med's Request
06-06-2012
Med's Done....
14-06-2012
Passport Req..
waiting
خوشحالم که در جمع دوستان هستم​

naderm

Star Member
Jul 17, 2012
54
10
Category........
NOC Code......
0711
Job Offer........
Pre-Assessed..
helensalon said:

اره منم نمیتونستم وارد بشم فکر کنم مشکل از سایت بود
مشکل از سرور سایت بوده چون سایت شلوغیه و مشتریهاشم بسیار زیاد هستند از همه کشورها پس ممکنه گهگاهی این مشکل دوباره بوجود بیاد

Modares

Star Member
Jul 18, 2012
104
36
124
Tehran
Category........
Visa Office......
Warsa
NOC Code......
4131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
16/April/2010
Doc's Request.
7/July/2010
AOR Received.
13/July/2010
File Transfer...
3/February/2012
سلام. من هم امدم. بنده همون اي ديه
Ssmmz=modares in migrant-bird.com

هستم. معتقدم سايتي كه اقاي امير عزيز با صبر و حوصله مديريت مي كنند
بايد جاي بدون جنجالي باشه كه همكاري همه رو مي طلبه. با تشكر فراوان از خانومه pani85

paniz said:
دوستان ، با کمک چند تا از بچه های قدیمی و دوست داشتنی ، یک طرح کلی جهت راهبرد درست ، دقیق و زیبا در این فروم تهیه شده است. دوستان لطف کردند و اسم من رو هم در بین این خطوط گنجانده اند.
موارد مطرح شده را جهت اطلاع شما عزیزان ، عنوان می کنم. خواهشی که دارم این هست که تمام تلاش خودمان را بکنیم تا انسجامی که در حال حاضر وجود داره ، حفظ شود و بقول معروف ، دشمن شاد نشویم
موارد مطرح شده:
با توجه به اینکه تعداد اعضای فروم در چند روز گذشته بسیار بیشتر شده و جهت انسجام فروم، برخی از اعضا تصمیم گرفتند جهت مدیریت فروم ، چند نفر از اعضا مطلع و مودب فروم بعنوان مدیر ، این فروم را منسجم نگه دارند. امیر جان فعلا قبول نمودند بعنوان مدیریت ارشد ، فروم را مدیریت فرمایند. مدیران دیگر از بین سایر اعضا که زمان بیشتری برای تخصیص دارند انتخاب خواهند گردید. در صورتی که پیشنهاد و یا نظری در خصوص بهبود قوانین دارید صرفا از طریق پست خصوصی موضوع را به آدرسهای ذیل ارسال کنید
paniz
pani85

به امید خبرهای خوب و دیدار در کانادا

قوانین فروم

یک - از بحث سیاسی پرهیز شود
دو - احترام کلیه اعضا الزامی است
سه - در صورتی که بحثی منجر به جدل شد ضروری است پیگیری موضوع طرفین صرفا از طریق پست خصوصی صورت پذیرد
چهار - در صورتی که کاربری، نظر مغایر با نظر شما دارد مودبانه نظر خود را ارائه دهیم
پنج - پست تشکر و یا تبریک و ابراز احساسات ایرادی ندارد، ولیکن پیشنهاد می گردد جهت انسجام فروم پس از چند ساعت توسط خود کاربر حذف گردد
شش - در صورتی که به مطلب عنوان شده زیاد مطمئن نیستیم از عنوان "به اعتقاد من" و یا "من فکر میکنم" استفاده شود
هفت - به نفع، وکیل یا مشاور خاصی مطلبی عنوان نگردد
هشت - از نوشتن متن بصورت پینگیلیش خودداری شود
به دیگران خودداری شود POOR نه - از دادن امتیاز منفی
ده - امتیاز منفی صرفا برای کسانی استفاده شود که رعایت ادب و احترام را نمی کنند

paniz

Hero Member
Oct 4, 2009
472
63
Canada
Category........
Visa Office......
London
NOC Code......
3152
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
12-03-2009
Doc's Request.
26-03-2009
AOR Received.
05-05-2009
Med's Request
29-06-2009 & 23-08-2010
Med's Done....
23-07-2009 & 09-09-2010
Interview........
waived
Passport Req..
16-12-2010
VISA ISSUED...
30-12-2010
LANDED..........
01-01-2011
Modares said:

بايد جاي بدون جنجالي باشه كه همكاري همه رو مي طلبه. با تشكر فراوان از خانومه pani85
خیلی خوش آمدی مدرس عزیز

venus60

Star Member
Jan 11, 2012
121
17
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
1111
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
10-12-2009
Doc's Request.
2-3-2010
AOR Received.
26-4-2010
File Transfer...
12-12-2011
Interview........
Waived
سلام دوستان

من هنوز با این سایت راه نیوفتادم و زمانی که می خوام با نقل قول نوشته ای بفرستم همش ازم ارور میگیره :-[​

titi_lotfi

Hero Member
Jul 16, 2012
771
36
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
02-04-2009
Doc's Request.
11-08-2009
File Transfer...
1-12-2011
Med's Request
11-06-2012
Med's Done....
14-06-2012
Modares said:

[size=10pt]خوش اومدییییییییییی منتظرت بودمممممممم. خب من برم دیگه. دعا کنید فردا خبرهای خوبی بشنویم. شب همگی خوش
[/size]​

Lidaaa

Star Member
Jun 26, 2012
181
40
Tehran - Iran
Category........
Visa Office......
WARSAW
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
02-12-2009
Doc's Request.
03-02-2010
AOR Received.
30-05-2010
File Transfer...
14-12-2011
Med's Request
waiting
Passport Req..
waiting
VISA ISSUED...
waiting
LANDED..........
waiting
دوستان
پست9803 از فروم 29 شغله های 1000 رو لطفا بخونید
امروز کسری خان سوال کردن که ایا دیگه مدیکال دادن ممکنه اینترویو نداشته باشن
الان این پست رو ببینید ایشون 3 ماه دیگه مدیکالش باطل میشه و پروندشون هم ورشو هست ازشون خواستن پنجشنبه 13 سپتامبر برن آنکارا مصاحبه

همیشه احتمال همه چیز ممکنه باشه هر چند کم
ولی اینکه پرونده ورشو هست مصاحبه انکارا هست جالبه شاید شروع همکاری دو ویزا افیسه
:)